Arkadaşlar bu iki ekran kartından birini tercih edeceğim. Sistem özelliklerimi ekte belirttim. Darboğaz yapma durumu vs olabilir mi diye sorayım dedim. İki ekran kartı arasında ortalama 3-4k fiyat farkı vardır
Bunu da göz önünde bulunduracağım.Bence işlemciyi r5 5600 yapıp 6700xt almak mantıklı olur.
Araştırdım fiyat olarak rx6800 daha pahalı şu an. Araştırmaya devam edeceğim eğer olursa işlemciyi 5600 a yükseltip ekran kartı olarak da 7700xt alabilirim.RX7700XT ilk çıktığında bakmıştım, XT olmayan rx6800 ile aynı gibi birşeydi ve daha pahalısı.
Yeni sürücüler fark yaratıyormu ve fiyat noktasında son duurm nedir bilmiyorum.
En mantıklısı bu olur, acele etme sistemini sağlam kur bir kere kuruyorsun çünküAraştırdım fiyat olarak rx6800 daha pahalı şu an. Araştırmaya devam edeceğim eğer olursa işlemciyi 5600 a yükseltip ekran kartı olarak da 7700xt alabilirim.
Asus rx 6700xt 5600 kullanıyorum memnunum 2 seene 5500 kullandım çok kötüydi.Arkadaşlar bu iki ekran kartından birini tercih edeceğim. Sistem özelliklerimi ekte belirttim. Darboğaz yapma durumu vs olabilir mi diye sorayım dedim. İki ekran kartı arasında ortalama 3-4k fiyat farkı vardır
Anladım hocam. Şu an için ekran kartı olarak 7700xt alıp 4-5 aya da işlemciyi 5600 yapmayı planlamaktayım.Asus rx 6700xt 5600 kullanıyorum memnunum 2 seene 5500 kullandım çok kötüydi.
Hocam ekran kartım önceki forumlarımda açtığım başlıkta görebilirsiniz bozuldu. Onun için aslında ekran kartı bakıyorum normalde bütçem 12k civarındaydı 4060 almayı düşünüyordum ama bir arkadaşın attığı fps testlerinde rx7700 ün tüm ekran kartlarını katlayıp çok fazla fps vermesi cazip geldi ve 17k yı gözden çıkardım. Durum bundan ibaret aslında diğer tüm parcalarımdan memnundum beni bir şekilde idare ediyordu. Ama öneriniz için teşekkürler.İkisi de darboğaz yapar ve RTX 3060dan geçmeye değmez. Benim tavsiyem sistemine hiç dokunmayıp DDR5 sistem alman hatta yeni çıkacak ryzen 9000 işlemcilere bakman.
vallahi 2. el e çok güvenemiyorum üstelik bulunduğum konumda da çok yok. Çiçek gibi bulsam ben de hiç kaçırmadan degerlendirirdim iyi yapmışsınız.Geçen gün temiz 2.el gigabyte rx 6700 xt gaming oc aldım çiçek gibi kart valla.