ozymandias
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Aynı fiyata Rx6750xt dual ve rx6700xt nitro+ modellerinden hangisini almak mantıklı olur? Nitronun soğutması daha iyi sanırım. Fps farkının da çok fazla olmadığını okudum.
dual modelide ısınmıyor bu tarz korkmana gerek yokAynı fiyata Rx6750xt dual ve rx6700xt nitro+ modellerinden hangisini almak mantıklı olur? Nitronun soğutması daha iyi sanırım. Fps farkının da çok fazla olmadığını okudum.
Teşekkür ederim. Dual modeline yöneliyorum o zaman.dual modelide ısınmıyor bu tarz korkmana gerek yok
aynı fiyat diye belirtmişFiyat yakınsa 6750xt
Fiyat aynı. Sadece soğutma, sessizlik, uzun ömürlülük gibi karşılaştırmaları çok bilmiyordum. Ama bilgi edindim sağ olun hocam.Fiyat yakınsa 6750xt
%5 performans farkı var 6750xt daha güçlü olsa da nitro+ model değerlendirilir kanımca ama asusun dual serisi de oldukça iyidir ikisi de pişman etmez.Aynı fiyata Rx6750xt dual ve rx6700xt nitro+ modellerinden hangisini almak mantıklı olur? Nitronun soğutması daha iyi sanırım. Fps farkının da çok fazla olmadığını okudum.
Nitro+’ın tasarımı ve soğutması hoşuma gidiyordu. Ama dual hakkında da bilgi sahibi olmuş oldum. Çok teşekkür ederim.%5 performans farkı var 6750xt daha güçlü olsa da nitro+ model değerlendirilir kanımca ama asusun dual serisi de oldukça iyidir ikisi de pişman etmez.