Rx6800 Alacağım Yardım!

Bu frekans olayı için ne diyorsunuz hocam son attığım görselde değerler çok değil gibi de frkenasiyla oynamak normal mi?
He oynamak normal (!)

Sorunlu kartı gizlemek, KAVRULAN KARTI GİZLEMEK, Bilmeyeni keklemek, kartı itelemek için BİÇİLMİŞ KAFTAN MHZ, Watt değerlerini kurcalamak!

Alacaksın pişman olacaksın 3070 ti ile benzer performansı gb harici hiçbir avantajı yok 6800 xt, 3080, 80 ti, 6900 xt, 7800 xt vs bakın uzak durun şundan...

bi de bozulur tabi fan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu an adam sana motoru bozuk arabanın motoruna geçici sesini düzelten katkı karıştırıp kazıklamaya çalışıyor seni gibi düşün. ilk yağ değişiminde motor cortlayacak
He oynamak normal (!)

Sorunlu kartı gizlemek, KAVRULAN KARTI GİZLEMEK, Bilmeyeni keklemek, kartı itelemek için BİÇİLMİŞ KAFTAN MHZ, Watt değerlerini kurcalamak!

Alacaksın pişman olacaksın 3070 ti ile benzer performansı gb harici hiçbir avantajı yok 6800 xt, 3080, 80 ti, 6900 xt, 7800 xt vs bakın uzak durun şundan...
Teşekkürler beyler aydınlattığıniz için dediğiniz gibi yapacağım

He oynamak normal (!)

3080 ile rx6800xt bakıyorum hocam normalde de kartimi daha satamadigim için takas şansı olunca değerlendireyim dedim

Teşekkürler beyler aydınlattığıniz için dediğiniz gibi yapacağım

3080 ile rx6800xt bakıyorum hocam normalde de kartimi daha satamadigim için takas şansı olunca değerlendireyim dedim
2. Elde AMD kart satmak 600 700k da BMW satmak la aynı şey 🤣

3, 4 ay önce aldığım çocuk yaptı dedi bana da

Sizin ilanı gördüm hocam sanırım birisine anlamıyorsan hiç bulaşma falan demişsin sanırım ben de o yüzden es geçtim sizin ilanı anlamıyorum çünkü:D

Kafama takılan şey bahsettiği frekans olayı zaten fullde olması gerekmiyor mu
pump out olmus o zaman. Faz değişimli termal padle bakım lazım.

Geri