Hasdur Bakiye
80+ Bronze
büyük ihtimal ondan kaynaklı hocam aylık format attığım için hata alacak fırsatı bile vermiyorum demek ki kendi param değil ne istiyorlarsa onu alsınlar pek umrumda değil açıkcası tavsiye veriyorum sadeceAynen. Katılıyorum buna. Çok eski bir arayüzü var. İstediğim bulamıyordum.
Bu benim de aklıma geliyor. 6900 XT kartımı sorunsuz kullanırdım. Bende tertemiz bakarım PC'ye. Sattım kartı. Arkadaş farklı farklı hatalar almıştı. PC'ye bağlandım yardımcı olmak için bir sürü ıvır zıvır programları vardı. Ondan dolayı da sorun yaşanıyor olabileceği aklıma geldi.
Anlayabileceğim dilde konuşabilirmiyiz hocamTwin Edge giriş. Trinity ve hololar güzel
bu sisteme a520 sırıtmışCARNAGE-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GEFORCE RTX 3070 TI VENTUS 3X 8G OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3070Ti oyuncu bilgisayarı RTX 3070 Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
hocam bu sistemi nasıl buldunuz uyarsa güzel gibi çünkü
2 fanlı olan eh meh 3 fanlı olanlar iyi 3070Anlayabileceğim dilde konuşabilirmiyiz hocam
Sistemin fiyatı çöp zatenbu sisteme a520 sırıtmış
5600x yapmana gerek yokki knk fiyat farkına değmez o fiyat farkına kule tipi soğutucu al 224xt veya 214xt alabilrsnİşlemciyi 5600x, ramleri Kingston Fury, kasayı da Lıan Li Lancool 205 yaparsan 25234 TL oluyor. İşlemciye de ilerleyen zamanlarda hava soğutucu da alabilirsin çünkü kasanın hava akışı güzeldir. https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/
Asus dual versiyon la Zotac aynımı hocam. Yani Zotac ile Asus fark var mı fazla?2 fanlı olan eh meh 3 fanlı olanlar iyi 3070
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemin fiyatı çöp zaten
Yani dual olarak hangi markayı önerirsiniz?2 fanlı olan eh meh 3 fanlı olanlar iyi 3070
Sistemin fiyatı çöp zaten
Hocam benim isim sadece steamdaki oyunlar yazilim programlari spotify ve whatsapp olucak sorun cikartirmi ?hocam aynısını bende nvidia dan amd ye geçince söyledim ne tesadüf denetim masası bile 90 lardan kalma
hocam dediğin gibi pc çok temiz kullandım için başıma gelmemiş olabilir 3.parti yazılımlardan etkileniyor olabilir bu arada sistemin tüm parçalarını sıfır al ekran kartını kutu fatura garantili olucak şekilde temiz 2. el bakmanı tavsiye ederim 6900xt bile alabilirsin 6900 olmasa bile 6800xt vs alınır sıfıra o kadar para vermeye gerek yok
Butcemi aşıyorCARNAGE-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GEFORCE RTX 3070 TI VENTUS 3X 8G OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3070Ti oyuncu bilgisayarı RTX 3070 Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
hocam bu sistemi nasıl buldunuz uyarsa güzel gibi çünkü
Hocam bundan şaşmayın kasayı 1k ya mech yaparsınız ve kartın diğerlerine göre bir tık ısınmasını sebebi ddr6x bellekleri varHocam benim isim sadece steamdaki oyunlar yazilim programlari spotify ve whatsapp olucak sorun cikartirmi ?
Butcemi aşıyor
Simdi eagle serisi cok isiniyor diyorlar ve ram 8 gb suandaki cogu seye gore cogu kisi yetmedigini ve isindigini soyluyor ve duzgun psu secince ssd yukseltince butcemi 1.5 2 k ya yakın aşıyor mumkun se 25 k civari birseyler onerirseniz sevirinim ve ilerde gelişirtirebilcegim bir sistem anakarti olsunHocam bundan şaşmayın kasayı 1k ya mech yaparsınız ve kartın diğerlerine göre bir tık ısınmasını sebebi ddr6x bellekleri var
Bide uygun yollu kule tipi 500/600tl ye flan
hocam şahsi fikrim sorun yaşamazsın gibi istediğin programları yükle ama gördüğünüz gibi bazı arkadaşlar sorun yaşıyormuş bir şey diyemicem ben şanslıyım o zaman başıma öyle bir şey gelmedi donanım arşivi videosunu izlemenizi tavsiye ederim amd kartlar neden tercih edilmiyor adlıHocam benim isim sadece steamdaki oyunlar yazilim programlari spotify ve whatsapp olucak sorun cikartirmi ?
Butcemi aşıyor
Hocam baska bir sistem buldum daha iyi islemci ve parca kalitesi daha iyi olan DDR 5 sistem ayni fiyat bandinda ama ekran karti rog strix 6750xt fotoğraf atsam bakarmisin ?hocam şahsi fikrim sorun yaşamazsın gibi istediğin programları yükle ama gördüğünüz gibi bazı arkadaşlar sorun yaşıyormuş bir şey diyemicem ben şanslıyım o zaman başıma öyle bir şey gelmedi donanım arşivi videosunu izlemenizi tavsiye ederim amd kartlar neden tercih edilmiyor adlı
At hocam bakayımHocam baska bir sistem buldum daha iyi islemci ve parca kalitesi daha iyi olan DDR 5 sistem ayni fiyat bandinda ama ekran karti rog strix 6750xt fotoğraf atsam bakarmisin ?