Rx6800xt ve R5 5600x Darboğaz yapar mı?

Fyrios

80+
Reaksiyon skoru
17
Şu an için ekran kartım ve işlemcim bu sadece valorant oynarken sorun yaşıyorum 1080 monitöre sahibim valoranttan başka bir oyun oynadığımda sorun yaşamıyorum ama sadece valorantta drop giriyor sürekli olarak Pc-buildse pek güvenmiyorum açıkçası başka oyunlar oynadığımda sorun yok ama sadece valorantta sorun var onun haricinde bilginiz varsa tavsiyenizi söyler misiniz

Yapar

kesinlikle cpu darboğazından drop yiyosundur

ben bu sistemli alırken de burada konu açtım ve herkes sadece valorant oynucaksan 1kda devam edeceksen yapmaz dediler ama yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle cpu darboğazından drop yiyosundur
tavsiyen var mı sadece valorant oynuyorum ben orada drop yediğim için başka oyunlara geçtim

ne yapmalıyım
1. 2k monitör al
2. yeni cpu al
3. gpu model düşür
4. valo oynama
bunlardan birini yaparsan sorun çözülür. benim naçizane tavsiyem 1. fakat bütçen varsa am5 e geçebilirsin komple

Fabrika verilerine göre %19 (çok ciddi bir veri) darboğaz olacaktır. Farkı kapatmak için işlemciye hızaşırtma yapabilirsiniz. Sıcaklıkları korumak için voltajı manuel verip arttırabilirsiniz. En basit hız aşırtma ile %10 civarına düşürebilirsiniz.

Yada 6-7 bandında 165Hz ve üstü 2K monitör alabilirsiniz.

Şu an için ekran kartım ve işlemcim bu sadece valorant oynarken sorun yaşıyorum 1080 monitöre sahibim valoranttan başka bir oyun oynadığımda sorun yaşamıyorum ama sadece valorantta drop giriyor sürekli olarak Pc-buildse pek güvenmiyorum açıkçası başka oyunlar oynadığımda sorun yok ama sadece valorantta sorun var onun haricinde bilginiz varsa tavsiyenizi söyler misiniz
fps kısıtla yada sanal çözünürlük aç

fps kısıtlamak çözüm sağlamıyor sanal çözünürlük düzeltebilir mi?

1. 2k monitör al
2. yeni cpu al
3. gpu model düşür
4. valo oynama
bunlardan birini yaparsan sorun çözülür. benim naçizane tavsiyem 1. fakat bütçen varsa am5 e geçebilirsin komple
bütçem var ama bilgisayarmı satmam lazım öncelikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fabrika verilerine göre %19 (çok ciddi bir veri) darboğaz olacaktır. Farkı kapatmak için işlemciye hızaşırtma yapabilirsiniz. Sıcaklıkları korumak için voltajı manuel verip arttırabilirsiniz. En basit hız aşırtma ile %10 civarına düşürebilirsiniz.

Yada 6-7 bandında 165Hz ve üstü 2K monitör alabilirsiniz.
ben anlamıyorum burada defalarca konu açtım bir sürü insan geldi ve hiçbiri darboğaz yapmaz dedi. güvenerek almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,018
Üyeler
183,372
Son üye
Alppo
Geri