Tremila_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,470
Hocam uzun zamandır foruma pek girip aktif olamıyorum... Zamanında çok tartışıp engellediğim ufak kardeşlerimiz oldu... Pcbuilds ve deneyimlerimiz sekmiyor. 3570K 1070 kullandığım zamanlar darboğaz yok olmaz diyenlere kullanıyorum oluyor diyordum yok diyorlardı. O sebeple gerçekten araştırmadan denemeden çok kulak asmayın.bütçem var ama bilgisayarmı satmam lazım öncelikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben anlamıyorum burada defalarca konu açtım bir sürü insan geldi ve hiçbiri darboğaz yapmaz dedi. güvenerek almıştım
Size tavsiyem eninde sonunda 2K monitöre geçeceksiniz... O sebeple FHD monitörü satıp benim gibi kampanya kovalayın. Gaming Fen üzerinde Dell 2K monitörü 6500 liraya almıştım. Hem görüntü enfes oldu hem de fiyatı eski monitörümü de satıp iyice bedavaya getirmiştim. Anı kurtarmak için anlıyorsanız hız aşırtma yapın biraz daha toparlar. Otomatik voltaj genelde çok yüksek veriyor bundan kaynaklı işlemciniz daha fazla ısınır. Voltajı düşürüp hızı yükseltip aynı sıcaklıklarda daha yüksek performans alırsınız. Kule tipi bir soğutucunuz varsa çok basit bir şekilde halledersiniz.