RX7600 WattMan hatası

hatalardan sonra saat hızını -100 yaptım şuanlık sıkıntı yok gibi. Evet kurdum wattman yerkende oynamamıştım frekanslarla
hocam ddu ile driveri silin ve pro sürüm driveri kurun.

Bende de 6750XT kart var. İlk elime ulaştığında driver eski ayarlara geri döndü bildirimi aldım. 3 gün sonra bir güncelleme geldi 2 aydır 1 kere bile hata almadım. güncel driverda bir sıkıntı olabilir.
merhaba hocam künyedeki sistemi kullanıyorum 6 aylık makine ilk aldığımdan beri hiç bu hatayla karşılaşmadım son 2 haftadır oyun oynamak zehir oldu sürekli hata alıyorum sende de son zamanlarda böyle bir sıkıntı oldu mu? olmadıysa güncel hangi ekran kartı sürümünü kullanıyorsun yardımcı olursan çok mutlu olurum.

merhaba hocam künyedeki sistemi kullanıyorum 6 aylık makine ilk aldığımdan beri hiç bu hatayla karşılaşmadım son 2 haftadır oyun oynamak zehir oldu sürekli hata alıyorum sende de son zamanlarda böyle bir sıkıntı oldu mu? olmadıysa güncel hangi ekran kartı sürümünü kullanıyorsun yardımcı olursan çok mutlu olurum.
1703041400031.png

Güncel olarak bu sürümü kullanıyorum. Bildirim olarak gelen hatadan eser yok. 1 kere bile gelmiyor.

Geri