RX7700XT fan çok hızlı dönüyor

hocam 54 derece çok iyi programda sıkıntı olabilir mi yauv ?
Hocam bu model soğuk çalışıyor diye biliyordum zaten, ben hotspota bakıyormuşum meğer.
Bir de gigabyte ın uygulaması sapıttırıyor fan hızını

Alıntıyı görüntüle
Furmark testi bu şekilde, hotspot bildim bileli çok yüksek oluyor diye biliyorum ben ama görev yöneticisinde ki vesaire 50 derece.
Silent modda %20 fan dönmesiyle bu derecelerde çalışıyor şu an.
Gigabyte ın uygulaması bozuyormuş sanırsam
daha sıcak oluyor bilgisi doğru hocam ama en azından benimde şu aklıma geldi milletin sarı sitede koyduğu ilanlarda bile 75 falan görüyor ikinci el kartlar sizinki üst seviye bir model ve 80leri geçmesi biraz şaşırttı oradan yola çıkmıştım

daha sıcak oluyor bilgisi doğru hocam ama en azından benimde şu aklıma geldi milletin sarı sitede koyduğu ilanlarda bile 75 falan görüyor ikinci el kartlar sizinki üst seviye bir model ve 80leri geçmesi biraz şaşırttı oradan yola çıkmıştım
Hocam bir kaç yıl önce 5700xt geçmişti elime, hotspotu ilk onda görmüştüm sanırsam. forza 4 de 90 derecelerdeydi çok korkmuştum.
Meğer hotspotmuş sorun yokmuş öyle denmişti forumlarda

Hocam bir kaç yıl önce 5700xt geçmişti elime, hotspotu ilk onda görmüştüm sanırsam. forza 4 de 90 derecelerdeydi çok korkmuştum.
Meğer hotspotmuş sorun yokmuş öyle denmişti forumlarda
hocam siz sağlam amd cisiniz sanırım :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüle
Gpu sıcaklığı 51 derece, gpu sıcaklığı 2 80 derece.
gpu sıcaklığı 2 dediği şey hotspot mu?
silent moda aldım, driver sildim kurdum ve gigabyte uyuglamasını sildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son mesajıma bakarmısınız hocalarım
hotspot yüksek undervolt ile düşürebilirsiniz onun haricinde 51 derece güzel bir değer

temp ile hotspot arasında bu kadar fark olması normal değil bir bakım şart gibi duruyor

temp ile hotspot arasında bu kadar fark olması normal değil bir bakım şart gibi duruyor
Fan %20 dönüyor bana normal geldi hocam, bir süre böyle kullanayım yazın garantiye yollarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,768
Üyeler
184,495
Son üye
Praxius
Geri