Rx7800xt mi rx 9060xt

Reaksiyon skoru
3
merhaba ben elimdeki sistemi geliştiricem hazır sistem almayı düşünüyorum kolaylık açısından ama iki ekran kartı arasında kaldım biri rx7800xt diğeri ise rx9060 xt sizce hangisi daha iyi? beni en az 3-4 yıl götürmesi gerekiyor

Şimdi saf kas gücüne gelince rx 7800xt daha güçlü rx 9060xt den . Eğer yeni rdna 4 mimarisini kullanmak istiyosan rx 9060xt alabilirsin. Eğer ikisini de aynı fiyata bulursan(7800xt biraz daha pahalı) rx 7800xt yi al. 1440p de rahat rahat en yeni oyunları oynarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi saf kas gücüne gelince rx 7800xt daha güçlü rx 9060xt den . Eğer yeni rdna 4 mimarisini kullanmak istiyosan rx 9060xt alabilirsin. Eğer ikisini de aynı fiyata bulursan(7800xt biraz daha pahalı) rx 7800xt yi al. 1440p de rahat rahat en yeni oyunları oynarsın. İkisinin de 16 GB olduğu modelleri karşılaştırırsak, 8gb 9060xt alma seni götürmez

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan hocam rx 7800xt daha iyi olur hem saf kas gücü daha iyi hem +1kw psu yoksa 9060xt de sıkıntı çekersin ama özellikle 2k ve 4k gibi monitörlerde hikayeli oyunlar oynuyorsan ve işlemcin de ekran kartını yeterince besler diyorsan 9060xt alabilirsin. Ama sapphire nitro+ 9060xt den uzak durmanı tavsiye ederim sıkıntıları bitmiyor

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan hocam rx 7800xt daha iyi olur hem saf kas gücü daha iyi hem +1kw psu yoksa 9060xt de sıkıntı çekersin ama özellikle 2k ve 4k gibi monitörlerde hikayeli oyunlar oynuyorsan ve işlemcin de ekran kartını yeterince besler diyorsan 9060xt alabilirsin. Ama sapphire nitro+ 9060xt den uzak durmanı tavsiye ederim sıkıntıları bitmiyor
hocam 650 w psu beslemiyormu zaten 9060xt yi

Dostum bende de rx 9060 xt nitro plus var ne sorunu benim ki sorunsuz

beslemiyor hocam arkadaşa aldığımız günden beri sıkıntı çekiyor bilgisayarı 2 aydır sürekli bakıma gidiyor

Vallaha kral aldığımız ilk 2 hafta içinde bilgisayarı 10 defa kapandı bakıma gönderdi, ekran kartında kronik bir sıkıntı var dediler aynı markanın başka bir modeliyle gönderdiler seri numaraları farklıydı, yine aynı sıkıntıları çekmeye başladı bu sefer psu 650w dan 1000wa geçince sıkıntı yaşamayı kesti ama cocuğa ekstradan bi 10k daha masraf oldu 2 aydır sıkıntısız kullanıyor şu anda

evet

beslemiyor hocam arkadaşa aldığımız günden beri sıkıntı çekiyor bilgisayarı 2 aydır sürekli bakıma gidiyor

Vallaha kral aldığımız ilk 2 hafta içinde bilgisayarı 10 defa kapandı bakıma gönderdi, ekran kartında kronik bir sıkıntı var dediler aynı markanın başka bir modeliyle gönderdiler seri numaraları farklıydı, yine aynı sıkıntıları çekmeye başladı bu sefer psu 650w dan 1000wa geçince sıkıntı yaşamayı kesti ama cocuğa ekstradan bi 10k daha masraf oldu 2 aydır sıkıntısız kullanıyor şu anda
hocam benim arkadaşım 650w ile kullanıyor 9600x 9060xt yi

evet

hocam benim arkadaşım 650w ile kullanıyor 9600x 9060xt yi
Vallaha hocam biz yaşadığımız sıkıntıdan dolayı söylüyorum son karar sizin tabi ama sonrasın da sıkıntı çekmesini istemem alan arkadaşın

7800 XT daha güçlü ancak ona bakarsanız 6800 XT ikisinden de güçlü ve ikinci elde 10-12k civarına bulunabiliyor.

Onun powerında sıkıntı varmış.
9060 xt için 650 watt çok yeterli

Geri