🔥İndirim RX7900 XTX PULSE 37.700TL

Reaksiyon skoru
31
Eh fena fiyat değil bence ürün harika btw alan uçuyor kartla tavsiye ederim.

Satıcı malum firma, üründe bir sıkıntı çıkarsa uğraş babam uğraş.
Zamanında bana da bir güzellik yapmışlığı var sağolsun. Onun yüzünden AMD'den soğudum. Fırsat gününde 6950xt aldım, vram hatası ile geri gönderdim. Değişim istememe karşın, bekletip bekletip 2 ay sonra stok yok diyip paramı verdiler. Ama o zamana kadar kartın fiyatı alıp başını gitmişti.

33 üstü haram 36-37 max nitro olması lazım

Yeni seri geliyor o yüzden.
Böyle diye diye 5000 serisi Nvidiayı bekledim. İki ay sonucunda ne beklediğim performansı nedeni fiyatı gördüm. Üstüne eksik Rop birimleri tuz biber oldu.

Ürünü alacak arkadaşlara tavsiyem arıza durumunda yetkili servis ile muhatap olun. Malum firma bence çok alakasız.

Böyle diye diye 5000 serisi Nvidiayı bekledim. İki ay sonucunda ne beklediğim performansı nedeni fiyatı gördüm. Üstüne eksik Rop birimleri tuz biber oldu.

Ürünü alacak arkadaşlara tavsiyem arıza durumunda yetkili servis ile muhatap olun. Malum firma bence çok alakasız.
Bu malum firma olayi ne hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

33 üstü haram 36-37 max nitro olması lazım
Türkiyede öyşe bir şey olmaz gibi

Bu malum firma olayi ne hocam
Forumda yasaklı firma Sin

Er ji firması hocam. Müşteri memnuniyeti biraz yerlerde. Sipariş geçip iptal edemiyorsun. Kargo sana gelecek sonra iade edeceksin. Ürün aldın arızalı çıktı. İşine gelmez ise iade eder. O sırada ürünün fiyatı uçar gider....

Er ji firması hocam. Müşteri memnuniyeti biraz yerlerde. Sipariş geçip iptal edemiyorsun. Kargo sana gelecek sonra iade edeceksin. Ürün aldın arızalı çıktı. İşine gelmez ise iade eder. O sırada ürünün fiyatı uçar gider....
Ama başka limse amd satmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birinde 37k birinde 47k

Geri