RX9060XT 16G + Ryzen 7 7800X3D | Bu Fiyata Bu Sistem Alınır Mı?

50.000₺ tam fiyat. Konudaki anakartı
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart
İle değiştim.
Soğutucuyu da
ZALMAN CNPS16X BEYAZ 2X140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
İle değiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü hazır sistemlerde orada gösterilenler dışında yükseltme yapamıyorsun. Biz de orada gösterilenin en iyisini seçtik. Listede olmayan farklı bir anakart seçme imkanımız yoktu kampanya gereği.
Tamamdır anakart kötü değil bu arada bilgin olsun ama en tepe model de değil açık konuşmak gerekirse idare eder ama kesinlikle seni içine ileride sinmezse soğutucu ve anakart degisirsin istersen tabii ki vatan thermalright satıyor olsa soğutucu ne güzel olurdu hemen güzel bir thermalright soğutucu eklerdik işlemci için

50.000₺ tam fiyat. Konudaki anakartı
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart
İle değiştim.
Soğutucuyu da
ZALMAN CNPS16X BEYAZ 2X140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
İle değiştim.

Çünkü hazır sistemlerde orada gösterilenler dışında yükseltme yapamıyorsun. Biz de orada gösterilenin en iyisini seçtik. Listede olmayan farklı bir anakart seçme imkanımız yoktu kampanya gereği. Teşekkürler hocam cansınız.
Peki sistem geldi mi gelecek mi daha

Tamamdır anakart kötü değil bu arada bilgin olsun ama en tepe model de değil açık konuşmak gerekirse idare eder ama kesinlikle seni içine ileride sinmezse soğutucu ve anakart degisirsin istersen tabii ki vatan thermalright satıyor olsa soğutucu ne güzel olurdu hemen güzel bir thermalright soğutucu eklerdik işlemci için
Çok sağolun hocam
CS2, GTA5, COD, BF gibi oyunlar oynayacağım RDR2 gibi oyunları yükleme amacım yok yeni nesil oyunları Cyberpunk2077 falan bu tür oyunları oynamayacagım icin sorun yapmıyorum.

Peki sistem geldi mi gelecek mi daha
Sistem gelecek daha gelmedi, montajsız sipariş verdik götürüp vatanda montaj ettireceğiz. Maximum Çarşamba günü elimde sistem zaten Çarşamba ya da Perşembe götürüp montaj ettirip döneriz. Araba var Allah'tan.

Çok sağolun hocam
CS2, GTA5, COD, BF gibi oyunlar oynayacağım RDR2 gibi oyunları yükleme amacım yok yeni nesil oyunları Cyberpunk2077 falan bu tür oyunları oynamayacagım icin sorun yapmıyorum.
Çok yormaz işlemciyi saydığın oyunlar ama dediğim gibi anakart ve soğutucu ileride sarmazsa seni değiştirirsin ama idare eder sorun çıkacağını zannetmiyorum peki sormayı unuttum illa vatandan mı toplamak zorundaydın sistemi?

Çok yormaz işlemciyi saydığın oyunlar ama dediğim gibi anakart ve soğutucu ileride sarmazsa seni değiştirirsin ama idare eder sorun çıkacağını zannetmiyorum peki sormayı unuttum illa vatandan mı toplamak zorundaydın sistemi?
Evet hocam taksit seçenekleri yüzünden başka çarem yoktu. Eyvallah ileride en kötü soğutucu ve işlemciyi satıp yükseltiriz sistemi sarmazsa.

Çok sağolun hocam

Sistem gelecek daha gelmedi, montajsız sipariş verdik götürüp vatanda montaj ettireceğiz. Maximum Çarşamba günü elimde sistem zaten Çarşamba ya da Perşembe götürüp montaj ettirip döneriz. Araba var Allah'tan.
Olurda içine sinmeyen bir durum varsa hala daha vazgeçer bilirsin bu arada sen sipariş mi geçtin siteye girip yoksa mağazadan mı sipariş çektin?

Olurda içine sinmeyen bir durum varsa hala daha vazgeçer bilirsin bu arada sen sipariş mi geçtin siteye girip yoksa mağazadan mı sipariş çektin?
Siteden aldım yok ya artık geri çekmem bu sistem bana yetecek. İnanıyorum.

Evet hocam taksit seçenekleri yüzünden başka çarem yoktu. Eyvallah ileride en kötü soğutucu ve işlemciyi satıp yükseltiriz sistemi sarmazsa.
Tabii oda olur ama şuan gayet iyi mecbursan vatandan taama edecen mecbur sisteme fakat vatan mecbur değilse başka yerden de dizebilirdin onu diyecektim

Tabii oda olur ama şuan gayet iyi mecbursan vatandan taama edecen mecbur sisteme fakat vatan mecbur değilse başka yerden de dizebilirdin onu diyecektim
Evet maalesef mecbur yoksa tebilon falan tercih ederdim. Gaming gen falan.

Siteden aldım yok ya artık geri çekmem bu sistem bana yetecek. İnanıyorum.
Yeter hocam ona şüphe yok anakart ve soğutucuya daha fazla özelleştirme yapılıyor olsaydı çok iyi.olurdu ama mecbur vatanda çıkan seçenekleri almak gerekiyor diye biliyorum

Yeter hocam ona şüphe yok anakart ve soğutucuya daha fazla özelleştirme yapılıyor olsaydı çok iyi.olurdu ama mecbur vatanda çıkan seçenekleri almak gerekiyor diye biliyorum
Evet maalesef.

İyidir hocam moral bozmaya aşırı takılmaya gerek yok tek parça halinde gelsin adam akıllı çalışsın ileride ek özelleştirmelere gerek görülürse yaparsın rahatlıkla başka yerlerde bir tık daha ucuza alınırdı ama taksit olayı fena oralarda 35 bin ise sistem vadeye göre arttıkça kaziklasiyor fiyatlar

Geri