RX9060XT 16G + Ryzen 7 7800X3D | Bu Fiyata Bu Sistem Alınır Mı?

@drakathx

Hocam vatandaki yetkililer o işlemciye bu anakart yazık olur soğutucuyu da yükseltin dediler MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart bu anakartı seçtirdiler fakat bunda bile işimiz tam olarak görülmezmiş daha yüksek bir anakart lazım falan dediler yazık olur işlemciye dediler sizce de öyle mi?
ZALMAN CNPS16X BEYAZ 2X140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Soğutucuyu da bunla değiştirdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@hazarcoban @Yvşlagaçtanealıyon hocam ne yorum yapıyorsunuz napmalıyız?

@drakathx

Hocam vatandaki yetkililer o işlemciye bu anakart yazık olur soğutucuyu da yükseltin dediler MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart bu anakartı seçtirdiler fakat bunda bile işimiz tam olarak görülmezmiş daha yüksek bir anakart lazım falan dediler yazık olur işlemciye dediler sizce de öyle mi?

a620 m pardon hocam ya b650 ve üzeri kart lazım 7800x3d adam akıllı kullanmanız için

a620 m pardon hocam ya b650 ve üzeri kart lazım 7800x3d adam akıllı kullanmanız için
O zaman doğru değil mi? Bu aldığımız anakart iş görür?

En başta neden incelemediniz yani ayıp ediyorsunuz az daha dolandırılıyordum resmen hocam insan bi dikkatli bakar sisteme hani. Cidden üzüldüm buradan değil de vatandaki insanlardan yardım aldığıma

O zaman doğru değil mi? Bu aldığımız anakart iş görür?

En başta neden incelemediniz yani ayıp ediyorsunuz az daha dolandırılıyordum resmen hocam insan bi dikkatli bakar sisteme hani. Cidden üzüldüm buradan değil de vatandaki insanlardan yardım aldığıma
anakartı es geçmişim ya aynısı benim başıma geliyordu 9800x3d yi yarım yamalak kullanacaktım bende anakartı son anda uyardılar değiştirdim :D

anakartı es geçmişim ya aynısı benim başıma geliyordu 9800x3d yi yarım yamalak kullanacaktım bende anakartı son anda uyardılar değiştirdim :D
Ne öneriyorsun peki bana su an ne alayım? Anakart yeterli mi attıgım?

Ne öneriyorsun peki bana su an ne alayım? Anakart yeterli mi attıgım?
Yeter B850 gaming plus da işini görür ama bütçeye bağlı tamamen varsa alınır yoksa yeterli

anakart 7k

işlemci 14k

ram 4k

kasa 750w 4k

sıvı soğutma 2k

1 tb ssd 2.5k

ekran kartı 18k

toplam 51.5k yapıyor tam 50k bütçen varsa

bu kasayı al

eğer şöyle bi 5k falan ekstra çıkarım dersen beyaz sistem toplayalım sana bu siyah oldu

anakart 7k

işlemci 14k

ram 4k

kasa 750w 4k

sıvı soğutma 2k

1 tb ssd 2.5k

ekran kartı 18k

bu kasayı al

eğer şöyle bi 5k falan ekstra çıkarım dersen beyaz sistem toplayalım sana bu siyah oldu
Bak bu arkadaşın sistemde iyi alınır mesela anakart gayet iyi rahat besler işlemciyi

anakart 7k

işlemci 14k

ram 4k

kasa 750w 4k

sıvı soğutma 2k

1 tb ssd 2.5k

ekran kartı 18k

bu kasayı al

Bak bu arkadaşın sistemde iyi alınır mesela anakart gayet iyi rahat besler işlemciyi
Hocam üstteki sistemi aldık ya.

Hocam üstteki sistemi aldık ya.
Geldi mi sistem ne çabuk hemen driverları vesaire kur güncellemeleri yap biosda güncelle gpu ve cpu yu test et sonra keyfine bak

@drakathx

İleride duruma göre anakart upgrade edebilirsin istersen oda fakat oradaki çalışanlar neden daha iyi anakart önerisi yapmamış madem öyle a620 dan daha iyi elbette anakart ama net bütçe var ise daha iyisini verebilirlerdi dicem ama vatan kazık verse bile kazık fiyattan iteleme şansı yüksek hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullan sistemini anakart(kötü değil bu arada işini görür)

kaça aldın toplam kaça geldi
50.000₺ tam fiyat. Konudaki anakartı
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart
İle değiştim.
Soğutucuyu da
İle değiştim.

İleride duruma göre anakart upgrade edebilirsin istersen oda fakat oradaki çalışanlar neden daha iyi anakart önerisi yapmamış madem öyle a620 dan daha iyi elbette anakart ama net bütçe var ise daha iyisini verebilirlerdi dicem ama vatan kazık verse bile kazık fiyattan iteleme şansı yüksek hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullan sistemini anakart(kötü değil bu arada işini görür)
Çünkü hazır sistemlerde orada gösterilenler dışında yükseltme yapamıyorsun. Biz de orada gösterilenin en iyisini seçtik. Listede olmayan farklı bir anakart seçme imkanımız yoktu kampanya gereği. Teşekkürler hocam cansınız.

Geri