RX9060XT dusuk fps sorunu

Reaksiyon skoru
2
1 haftadır gozume uyku sokmayan kart bugun geldi, nvdia'dan gectıgım için format attım ve fivem'e giriş yaptım. Ama beklentimin çok aşağılarında fps alıyorum. Max 90, min 30lara kadar dusuyor fpsim. Yazılımsal mı donanımsal mı nolursun yardım edın. Cok moralimi bozdu sabahtandır ugrasıyorum cozemedım. Ozellıkle araba surerken sehır ıcınde 30lara dusuyor fpsim.

Cozmek için denediklerim:
Extended Texture Bugdet ayarının her türlü kademesini denedim, değişen olmadı.
DDU ile driver silip eski sürüm driverları yükledim, değişen olmadı.
Grafik ayarlarını degiştirdim, grafik paketleri denedim sonuç, aynı.

Sistemim:
CPU R7 5700X
PSU 650W
16 GB RAM
MSI A520M PRO ANAKART

Lutfen yardım edınız yazılımsal mı donanımsal mı bu sorunum, ekstra olarak belirtmek isterim ki RDR2 yükleyip oyuna girdiğimde ULTRA ayarlarda 90-100fps cok rahat aldım FSR kullanmadan. RDR2 de bu fpsi alabiliyorken fivemde 30 civarlarına dusmesı cok zoruma gidiyor. RTX3050 eski kartımda bile olmuyordu bu.

FiveM AMD kartlarda mı sorunlu çalışıyor acaba? Araştırdın mı farklı AMD kartları?

AMD'nin kendi uygulaması. AMD için DDU'dan daha iyi bir kaldırma uygulaması. Daha iyi temizliyor.
1770237182212.webp

kuruyorum su anda bunu

1 haftadır gozume uyku sokmayan kart bugun geldi, nvdia'dan gectıgım için format attım ve fivem'e giriş yaptım. Ama beklentimin çok aşağılarında fps alıyorum. Max 90, min 30lara kadar dusuyor fpsim. Yazılımsal mı donanımsal mı nolursun yardım edın. Cok moralimi bozdu sabahtandır ugrasıyorum cozemedım. Ozellıkle araba surerken sehır ıcınde 30lara dusuyor fpsim.

Cozmek için denediklerim:
Extended Texture Bugdet ayarının her türlü kademesini denedim, değişen olmadı.
DDU ile driver silip eski sürüm driverları yükledim, değişen olmadı.
Grafik ayarlarını degiştirdim, grafik paketleri denedim sonuç, aynı.

Sistemim:
CPU R7 5700X
PSU 650W
16 GB RAM
MSI A520M PRO ANAKART

Lutfen yardım edınız yazılımsal mı donanımsal mı bu sorunum, ekstra olarak belirtmek isterim ki RDR2 yükleyip oyuna girdiğimde ULTRA ayarlarda 90-100fps cok rahat aldım FSR kullanmadan. RDR2 de bu fpsi alabiliyorken fivemde 30 civarlarına dusmesı cok zoruma gidiyor. RTX3050 eski kartımda bile olmuyord
Rdr 2 den başka hangi oyunda normal 2-3 oyunda daha test et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,418
Üyeler
188,422
Son üye
arasonaldo
Geri