RX9070XT İçin Uygun İşlemci Önerisi İstiyorum

En mantıklısı r7 9700x tir, geçen cuma indirip gecesinden 11.999 a aldım
evet r7 9700x alacağım akşam ki indirim gecesini bekliyorum 12k olursa güzel olur olmaz ise 13k ya alacağım ama anakartı seçemedim bir türlü

evet r7 9700x alacağım akşam ki indirim gecesini bekliyorum 12k olursa güzel olur olmaz ise 13k ya alacağım ama anakartı seçemedim bir türlü
Bu hafta listeye koyacaklarını düşünmüyorum ama belki koyabilirler, ben de ssd ve ram için bekliyorum gaming gecesini bakalım kısmet inşallah bişeyler kaparız

Bu hafta listeye koyacaklarını düşünmüyorum ama belki koyabilirler, ben de ssd ve ram için bekliyorum gaming gecesini bakalım kısmet inşallah bişeyler kaparız
Hocam anakart için önereceğin bir şey var mı ? bütcem hiç kalmadı neredeyse ve r7 9700x den memnun musunuz?

Hocam anakart için önereceğin bir şey var mı ? bütcem hiç kalmadı neredeyse ve r7 9700x den memnun musunuz?
Ben parçaları daha toplamayı bitiremedim o yüzden hayata geçirmedim pc montajını, elimde işlemci-ram-pus 3 lüsü var sadece ve diğerlerini kovalıyorum. mATX kasa alacağım için anakartı da microATX aldım, şuan indirim gecesinde iyi anakartları açtılar aslında bi bakın bakalım ama fiyatlar saat 22 de açılacak. Bu arada 9700 den memnun kalacağına eminim, bence en f/p ürünü model kendisi.

Merhaba , biraz önce RX 9070 XT ekran kartı sipariş ettim. Şuan kurulu sistemim de r5 5600 bulunuyor , DDR 4 den çıkmadan bana bir işlemci önerisinde bulunabilir misiniz ? Sadece Rust oynadığım için ddr4 de kurulu sistemim de 48 GB ram bulunuyor bu sistemi bırakıp DDR 5 e geçmek istemiyorum. Darboğaz yaşamayacağım %1 fps de yerlere inip drop girmeyecek bir cpu önerir misiniz yoksa mecburen ddr5 e mi geçeyim ? Şuan aklım da ryzen 7 5700x3d var fakat %1 fps çok düşük olup drop yer mi diye düşünüyorum darboğaz yaşamak istemiyorum...Youtubeden bu sistem ile çekilen test videoların da %1 arada sırada epey düşüyor. Teşekkürler yanıtlar için.
2k da bile besleyemeyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX9070XT R7 9700X 32 GB RAM b650m-k şeklinde yapacağım umarım 1080p de darboğaz yemem

b650m-k idare etmez mi sistemi ? ne gibi sorunlar yaşayabilirim ki ? maalesef bütcemi yeterince zorladım işlemci ram ve ekran kartından kısmadım ama anakarta çok bütçe kalmadı
1080p de her türlü darboğaz yiyeceksin monitör darboğazı sanal çözünürlüğü açmadan oyun oynamayın.

2k da bile besleyemeyebilir.

1080p de her türlü darboğaz yiyeceksin monitör darboğazı sanal çözünürlüğü açmadan oyun oynamayın.
R7 9700x ile nasıl darboğaz yiyebilirim ki yani yesem bile %10 olup drop girmediği sürece sorun yok

Yok yok r7 9700x alacağım 1080p de besleyebilecek mi bakalım en kötü sanal çözünürlük açarım da besler gibi geliyor
9700x çok güçlü işlemci 5080-5090 da besler 2k-4k da 9070xt çok güçlü olduğu için monitör darboğazı yiyeceksin en kısa zamanda 2k geç 2k geçene kadar sanal çözünürlükle oyna.

9700x çok güçlü işlemci 5080-5090 da besler 2k-4k da 9070xt çok güçlü olduğu için monitör darboğazı yiyeceksin en kısa zamanda 2k geç 2k geçene kadar sanal çözünürlükle oyna.
2 k monitörüm var ama renkleri acayip kötü kullanmak istemiyorum sanal 2 k oynarım daha iyi bir daha da monitöre de para vermem maalesef

2k monitörünüzü satmayı denediniz mi?
Hayır ama daha yeni aldım taksitleri de bitmedi 2. Monitör olarak dursun 2. El fiyatına satmak istemiyorum 1080p monitörüm 240 hz oldukça iyi bir monitör onu bırakmak istemiyorum :(

Hayır ama daha yeni aldım taksitleri de bitmedi 2. Monitör olarak dursun 2. El fiyatına satmak istemiyorum 1080p monitörüm 240 hz oldukça iyi bir monitör onu bırakmak istemiyorum :(
2k va panel mi renkleri ondan tatmin etmiyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri