- Bütçe
- 4500
Merhaba geçenlerde bir sistem aldım RX 9070 XT ve R7 7800x3D ama arızalı çıktı servise gönderdiğimde sorunun PSU'dan kaynaklandığını ve emsal ürünle değiştireceklerini söylediler haberim olmadan Gamepower 850Gold PSU takılmış hani markanın güvenirliliği yerlerde geziyor forumlarda o yüzden çok şey yapmak istemiyorum taktıkları PSU linkini atıyorum.
www.incehesap.com
Konuştuğumda 35 dolarlık bir fiyat farkı olduğunu ama Gamepower kendi markaları olduğundan takıldığını söylediler fiyat farkını düşünce aşağı yukarı 4500TL kalıyor extra para ödemek istemiyorum o yüzden bu fiyat bandında hatta daha düşük fiyatlarda inceden PSU önerir misiniz teşekkürler şimdiden.

GamePower AXG-850 14CM 850W Gold 80+ ATX 3.1 PCI-E 5.1 Power Supply - 5 Yıl Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Konuştuğumda 35 dolarlık bir fiyat farkı olduğunu ama Gamepower kendi markaları olduğundan takıldığını söylediler fiyat farkını düşünce aşağı yukarı 4500TL kalıyor extra para ödemek istemiyorum o yüzden bu fiyat bandında hatta daha düşük fiyatlarda inceden PSU önerir misiniz teşekkürler şimdiden.