Çınar Yaşar
80+ Gold
Stok soğutucu ile yapıyorsun galiba, OC yapacaksan stok soğutucu ile yapma sakın
Evet sıvı soğutma bugün kargoya verildi gelince deneyeceğim.Stok soğutucu ile yapıyorsun galiba, OC yapacaksan stok soğutucu ile yapma sakın
1.2500 yapıp dene.Alıntıyı görüntüle
Voltaj kısmı otomatikte bu şekilde 1,1380 - 1,1420 arası gidip geliyor.
1.25 sıvı soğutmalık bi değer değil yani sıvı soğutma olmadan 1.25 4.0 GHz rahatlıkla 70 derece altında oyun oynatır.Yarın gelirse sıvı soğutma ile deneyeceğim.
Sen daha iyi bilirsin tabii ki benim tecrübem yok ama riske atmak istemiyorum final zamanı başıma dert almayayım daha 1 aylık birde sistem.1.25 sıvı soğutmalık bi değer değil yani sıvı soğutma olmadan 1.25 4.0 GHz rahatlıkla 70 derece altında oyun oynatır.
2600 gayet yeterli neden oc?Sen daha iyi bilirsin tabii ki benim tecrübem yok ama riske atmak istemiyorum final zamanı başıma dert almayayım daha 1 aylık birde sistem.
X570 anakart ve sıvı soğutma olunca bi zahmet OC yapsın mı kanka?2600 gayet yeterli neden oc?
Şimdiden hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Voltaj kısmı otomatikte bu şekilde 1,1380 - 1,1420 arası gidip geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet sıvı soğutma bugün kargoya verildi gelince deneyeceğim.
3.4 Ghz de hafif takılmalar yaşıyorum. ama 3.8 Ghz o kadar olmuyor hatta hissetmiyorum. Acaba 4.0 Ghz yapıp sabit tutsam diye bu yüzden düşündüm OC yapmayı.2600 gayet yeterli neden oc?
Teşekkür ederim, sağolasın.Şimdiden hayırlı olsun
Sıvı soğutma gelince 4.3 falan denemeni öneririm.3.4 Ghz de hafif takılmalar yaşıyorum. ama 3.8 Ghz o kadar olmuyor hatta hissetmiyorum. Acaba 4.0 Ghz yapıp sabit tutsam diye bu yüzden düşündüm OC yapmayı.
Ötesine işlemci izin vermiyor. 4.28 yapıp CPU-z benchmarkta 4200 civarı multicore almıştım galiba bi arkadaşla B450M-K vs b450m s2h hakkında tartışıyodukStok fanla 4.2 yapan, sıvı soğutma ile neler yaptırmaz.