hocam o site pek güvenilir gelmedi bana 3060 ti 5600x herşeyi yazdım 500w önerdihttps://outervision.com/power-supply-calculator bu siteden hesaplayabilirsin expert yerine basic olandan hesapla.
POWEr boostu neden önermiyorsun ne sıkıntısı var kiFazlasıyla yeter, ama sakın Powerboost alma.
c4POWEr boostu neden önermiyorsun ne sıkıntısı var ki
Güvenilir bir PSU markası değil. PSU yanması yaşayan çok oldu ki yanması sisteminize de zarar verebilir. Forumlarda birçok mağdur insan var. Önerim bilinen markalardan ilerlemeniz.POWEr boostu neden önermiyorsun ne sıkıntısı var ki
yeter zaten ama biz önermiyoruz.hocam o site pek güvenilir gelmedi bana 3060 ti 5600x herşeyi yazdım 500w önerdi
Alıntıyı görüntüle
Fazladan para vermemen, verdiğin paranın büyük kısmının yanmasına sebep olabilir. PSU şakaya gelmez.Alıcağım sistemde özelliştirmelerde hep power boost kasa var güç kaynağını da değiştiremiyorum ordan ne yapabilirim fazladan para da vermek istemiyorum
hangi site? incehesap mı?Alıcağım sistemde özelliştirmelerde hep power boost kasa var güç kaynağını da değiştiremiyorum ordan ne yapabilirim fazladan para da vermek istemiyorum