Ryzen 3 1200 ve RX 570 İçin PSU Önerisi

Bu PSU rx 570 & ryzen 3 1200 PC ye yetermi öğrenciyim param pek fazla yok ne gibi bı sıkıntı çıkarır kullanabilirmiyim bu PSU yu?
Bomba bu öğrencisin falan ama evi de yakmak istemezsin asla alınmaz hiç bir sertifikası yok az daha para biriktir bütçem ona yetiyor meselesi değil mesela bir şeyin fiyatı 7tlden başlıyorsa en az 7tlyi vereceksin psuya biraz fazladan para vermedin diye zorlukla biriktirip aldığın sistemi çöp etmek istemezsin psu şakaya gelmez.

Bu PSU rx 570 & ryzen 3 1200 PC ye yetermi öğrenciyim param pek fazla yok ne gibi bı sıkıntı çıkarır kullanabilirmiyim bu PSU yu?
Rezalet bi psu emin olabilirsin biraz paraya kıýıp 80+ sertifikalı kaliteli bir psu aplabilirsin.

Senin imzandaki yazıyı güncelleyip gif yapman gerek sanırım.
Saçma geliyor bana ışıl ışıl sevmiyorum, imzama resim eklemek de hoşuma gitmiyor. Bilerek öyle yaptım, isteyen tıklayarak da gider. :D

Saçma geliyor bana ışıl ışıl sevmiyorum, imzama resim eklemek de hoşuma gitmiyor. Bilerek öyle yaptım, isteyen tıklayarak da gider. :D
Ben de gifi sevmiyorum ama bu zorunlu tutulmuş müşteri hizmetlerine çevrilmiş pavyon gibi ama değiştireceğini belirtti.

Ben de gifi sevmiyorum ama bu zorunlu tutulmuş müşteri hizmetlerine çevrilmiş pavyon gibi ama değiştireceğini belirtti.
Bilmiyorum reis, zorunlu değildir bence kurulduğundan beri böyle kullanıyorum. Önemli olan imzada olması ve oraya yönlendirmesi.

Bilmiyorum reis, zorunlu değildir bence kurulduğundan beri böyle kullanıyorum. Önemli olan imzada olması ve oraya yönlendirmesi.
Gifi kullanmadığın için üyelikten çıkarılmışsın o yüzden dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,790
Üyeler
192,502
Son üye
t.bag
Geri