1200 yazyeni işlemci aldım
benim aynı ürünümüm sıfır fiyatı 1313 TL tray model 1090 tl olmuş +200 tl fan alsan yine 1300 TL'ye gelicek ben ise ürüne 800 tl istiyorum nerdeyse yarı fiyatına vericem bunun neresi ölücülük açıklarmısınız ?Asıl ölücülük işlemciyi 2 yıl kullanıp sıfırının fiyatına satmaya çalışmak.
Alıcı gözünden düşünürsek: kutunun içerisinden çıkan fan ile 200Tl'ye alınmış bir fanı karşılaştıramazsınız, fanı da 2 yıl boyunca aktif olarak kullandığınızı varsayıyorum ki, kullanmasanız bile 200Tl bandında çok daha iyi fanlar bulunabilir. Sıfır alırken kutulu ürün önemli olabilir; ancak 2. el bir ürün alacağım zaman kutusunun olup olmaması önemli değil, nihayetinde zaten kullanılmış bir ürün ve bilgisayarıma takıp kullanacağım, oturup kutusunu izlemek gibi bir amaçla almıyorum. Ayrıca 1090Tl'ye alıp üzerine fan alırsa 2 yıl garantili bir ürün almış olacak. Tabii ki ürün sizin ve istediğiniz fiyatı biçmekte sizin tercihiniz, sıfırından pahalıya da satabilirsiniz. Kimse size ait olan bir ürüne biçtiğiniz değere karışamaz; fakat açıklama istediniz.benim aynı ürünümüm sıfır fiyatı 1313 TL tray model 1090 TL olmuş +200 TL fan alsan yine 1300 TL'ye gelicek ben ise ürüne 800 TL istiyorum nerdeyse yarı fiyatına vericem bunun neresi ölücülük açıklarmısınız ?
2. el alacak birisi için kutulu veya tray olmasının pek önemi olacağını sanmıyorum. Sahibinden ilanlarına bakarsanız 750 tl'de satılmayan var.benim aynı ürünümüm sıfır fiyatı 1313 TL tray model 1090 TL olmuş +200 TL fan alsan yine 1300 TL'ye gelicek ben ise ürüne 800 TL istiyorum nerdeyse yarı fiyatına vericem bunun neresi ölücülük açıklarmısınız ?
Alıcı gözünden şöyle bakarsakta islemci + 100 tllik sıradan fan alsam 1200 tl tutuyor işlemciler zaten uzun ömürlüdür 800 tl ye sağlam işlemci alıp 400 tl ye + ram alabilirim diye düsünebilir ? Herkesin bütçesi fazla değilAlıcı gözünden düşünürsek: kutunun içerisinden çıkan fan ile 200Tl'ye alınmış bir fanı karşılaştıramazsınız, fanı da 2 yıl boyunca aktif olarak kullandığınızı varsayıyorum ki, kullanmasanız bile 200Tl bandında çok daha iyi fanlar bulunabilir. Sıfır alırken kutulu ürün önemli olabilir; ancak 2. el bir ürün alacağım zaman kutusunun olup olmaması önemli değil, nihayetinde zaten kullanılmış bir ürün ve bilgisayarıma takıp kullanacağım, oturup kutusunu izlemek gibi bir amaçla almıyorum. Ayrıca 1090Tl'ye alıp üzerine fan alırsa 2 yıl garantili bir ürün almış olacak. Tabii ki ürün sizin ve istediğiniz fiyatı biçmekte sizin tercihiniz, sıfırından pahalıya da satabilirsiniz. Kimse size ait olan bir ürüne biçtiğiniz değere karışamaz; fakat açıklama istediniz.
Kusura bakmayın, mesajımı "Benim alıcı gözümden bakarsam" şeklinde düzelteyim. Dediğiniz gibi herkes aynı şekilde düşünmez; fakat 2. el işlemci alacaksam, araştırır ve en ucuzunu alırım çünkü yine sizin dediğiniz gibi, pinleri kırılmadığı sürece işlemcilerin kullanılmış olması sorun yaratmaz; fakat dediğiniz gibi bütçem düşükse, aynı ürünü X bir satıcıdan 700Tl'ye alabiliyorsam, diğer kişiye 800Tl vermem.Alıcı gözünden şöyle bakarsakta islemci + 100 tllik sıradan fan alsam 1200 TL tutuyor işlemciler zaten uzun ömürlüdür 800 TL ye sağlam işlemci alıp 400 TL ye + ram alabilirim diye düsünebilir ? Herkesin bütçesi fazla değil