Neler Yeni

Ryzen 3 3100 + GTX 1650 SUPER sistemim kaç ₺ eder?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
Neden gidiyorsunuz?
Ben sizden güncel bir şekilde link istedim lütfen linki atmadan konuyu terketmeyin.
Birine yanlış ithamda bulunup konuyu terketmek doğru değil.
https://www.epey.com/ekran-karti/inno3d-geforce-gtx-1650-super-twin-x2-oc.html
super modeli en son 1565 ten satılmış bu modelin.

İndirimlerle bu sistem 1650 super tedavulden kalmış olmasa ortalama 4.4 civarına her turlu toplanır. ikinci eldede adam bunu nakit alacağından sıfırından farklı olmalı 3.5-3.6 civarına koyar 3.3 civarına nakit satar. yok 4.5 koy 1 saatte gider yazanlar olmuş masal anlatmasın

Arif

80+ Bronze
Neden gidiyorsunuz?
Ben sizden güncel bir şekilde link istedim lütfen linki atmadan konuyu terketmeyin.
Birine yanlış ithamda bulunup konuyu terketmek doğru değil.
Aaa mesajınızı görmemiştim, Ben de biliyorum her şeyin pahalı olduğunu ama ben ilk yorumumu attığımda inno3d olarak değerlendirdim. Dandik bir marka olduğu için max 3 bin tl fiyat biçtim :) Adam msi asus kullansa 3.5 bin TL fiyat biçerdim :)) Bu arada inno3d 1650 super 1800 TL. Stoklarda yok sadece ^^

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Sadece öneri aldım fakat almak istediğim öneri iç savaşa neden olmuş. Tamam arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, tartışmaya gerek yok.
Hocam konuyu rapor edip kilitletebilrisiniz. Bilgi kirliliği çok fazla çünkü de :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
https://www.epey.com/ekran-karti/inno3d-geforce-gtx-1650-super-twin-x2-oc.html
super modeli en son 1565 ten satılmış bu modelin.

İndirimlerle bu sistem 1650 super tedavulden kalmış olmasa ortalama 4.4 civarına her turlu toplanır. ikinci eldede adam bunu nakit alacağından sıfırından farklı olmalı 3.5-3.6 civarına koyar 3.3 civarına nakit satar. yok 4.5 koy 1 saatte gider yazanlar olmuş masal anlatmasın
Arkadaşım stok var şekilde link atar mısın?
Biz stok varkenki durumu konuşmuyoruz şuan basit hamlelerle kaçmayın bana stoklu birebir aynı sistemin linkini atmanızı bekliyorum.
o sistemi 4bin liraya sıfır olarak birebir aynı parçalarla toplarsan herkesin önünde senden özür dileyeceğim
Ama toplayamazsan sen de benden dileyeceksin.
Bekliyorum.

Arif

80+ Bronze
Siz Şu tiplerden birisiniz heralde benim malımı yüksek satip ,başkaların malını ucuza sattiriyim mantığında olan arkadaşınız heralde?
Hayır burada bu sistemi 4 Bin liraya kesin satarsın diye arkadaşa umut veriyorlar :) Kalıbımı basarım 4 bine bu sistemi satamazsın :D anca anlamayan biri alır :)

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
Aaa mesajınızı görmemiştim, Ben de biliyorum her şeyin pahalı olduğunu ama ben ilk yorumumu attığımda inno3d olarak değerlendirdim. Dandik bir marka olduğu için max 3 bin TL fiyat biçtim :) Adam msi asus kullansa 3.5 bin TL fiyat biçerdim :)) Bu arada inno3d 1650 super 1800 TL. Stoklarda yok sadece ^^
olur mu ya 1650 super en son 3 bin tl idi :D bunlar velet dandik pc kullanıyorlar kendileride farkında normalde ne kadar ettiğinin. forumda kafası çalışmayan çoluk çocuk dolmuş. şu sisteme bile 4.5 koy 1 saate gider yazan var

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Aaa mesajınızı görmemiştim, Ben de biliyorum her şeyin pahalı olduğunu ama ben ilk yorumumu attığımda inno3d olarak değerlendirdim. Dandik bir marka olduğu için max 3 bin TL fiyat biçtim :) Adam msi asus kullansa 3.5 bin TL fiyat biçerdim :)) Bu arada inno3d 1650 super 1800 TL. Stoklarda yok sadece ^^
Stok var şekilde 4 bin liraya toplayacağınızı söylemiştiniz toplamanızı bekliyorum.
Dandik dediğiniz inno markasını bir araştırın gelin.
Bunları başka yerde söylemeyin gülerler size.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
H
Crucial dediğin marka senin ekran kartının VRAM' ini bile üreten marka. Kingston falan ondan RAM satın alıyor. Ayrıca SSD' lerde NAND' lerin çok büyük bir kısmı Crucial tarafından üretiliyor.
Hay ağzınıza sağlık.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hayır burada bu sistemi 4 Bin liraya kesin satarsın diye arkadaşa umut veriyorlar :) Kalıbımı basarım 4 bine bu sistemi satamazsın :D anca anlamayan biri alır :)
Anladım;) bu sistem 4500 a gider adım gibi eminim suanki piyasada ekran kartı zaten (2k sularinda)

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
Arkadaşım stok var şekilde link atar mısın?
Biz stok varkenki durumu konuşmuyoruz şuan basit hamlelerle kaçmayın bana stoklu birebir aynı sistemin linkini atmanızı bekliyorum.
o sistemi 4bin liraya sıfır olarak birebir aynı parçalarla toplarsan herkesin önünde senden özür dileyeceğim
Ama toplayamazsan sen de benden dileyeceksin.
Bekliyorum.
senin anlayışın kıt mı? 1650 super tedavulden kalkmış. en son 1565 ten satılmış 23 gün önce sana grafik atıyorum. super olmayanı 1644 tl koy uzerıne 200 tl süper modeli o kadar etsin hadi. normalı 1644 iken süper modeli 2500 e mi satılıyor?

Top Bottom