Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Muhtemelen evet. CBP kapatıp tekrar deneyin.Peki benim r3 3100 üm bronz çıkmıştı büyük etkileyen bir faktör Galiba bu ayar
Muhtemelen evet. CBP kapatıp tekrar deneyin.Peki benim r3 3100 üm bronz çıkmıştı büyük etkileyen bir faktör Galiba bu ayar
İndirdim ama Vanguardı silemiyorum (çıkmıyor)
Bilmiyorum. Exit görev çubuğundan exit Vanguard yapıp açılışta Vanguard'ı devre dışı bırakıp dener misin?İndirdim ama Vanguardı silemiyorum (çıkmıyor)
Hocam uygulama açıldı. Değerler falan var. @5x_d4emonBilmiyorum. Exit görev çubuğundan exit Vanguard yapıp açılışta Vanguard'ı devre dışı bırakıp dener misin?
Nasıl yapacağım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam uygulama açıldı. Değerler falan var. @5x_d4emon
DIAGNOSTIC' e bas bekle.Hocam uygulama açıldı. Değerler falan var. @5x_d4emon
@RevDeisDou hocam yukarıdaki fotoya geldim
R3 3100 OC yapacağım
Çok karıştı hocam ya namazdan sonra boş vakitte deneyeceğimDIAGNOSTIC bas ve bekle. Test uzun sürüyorsa anla iyi bir sonuç çıkacaktır. Ama CBP kapalı mı?
Her şey anlatılmış hocam zaten sana. Gerekli programları yükle CPB kapat testi tekrarla çıkan sonucu söyle. İlk aşama bunlardan oluşuyor sadece.
CBP nereden kapatacağım bilgin var mı ?Her şey anlatılmış hocam zaten sana. Gerekli programları yükle CBP kapat testi tekrarla çıkan sonucu söyle. İlk aşama bunlardan oluşuyor sadece.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-b450m-a-pro-max-anakart-cpb-kapatma.36322/ demiş @crazyreignCBP nereden kapatacağım bilgin var mı ?