Çözüldü✓ ryzen 3 3100 pin kırık

AvEnGeR+

80+
Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar ikinci elden 1 pimi kırık ryzen 3 3100 işlemci alayımmı işlemci çalışıyormu bilmiyorum(lütfen onu alacağına bunu al tarzı konuyu değiştirmeyin en iyi olanak bu)

Fiyat ne çalışmasında sorun var mı?

fiyat 400 TL çalışıyormu bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi tanıdıktan alıcam fakat çalışıyormu hiçbir fikrim yok
Hangi pin foto at yardımcı olayım.

fiyat 400 TL çalışıyormu bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi tanıdıktan alıcam fakat çalışıyormu hiçbir fikrim yok
çalışması gerek ama çalışmayadabilir kesin değil yani bazı işlemcilerde 3-6 pin kırıkken çalışanda var 1 pini yamuk olup düzeltilip veya kırık olup çalışmayanda.
tanıdık demişsin o zaman git bir yerden test etmeye çalış bilgisayarcılara sor

arkadaşlar ikinci elden 1 pimi kırık ryzen 3 3100 işlemci alayımmı işlemci çalışıyormu bilmiyorum(lütfen onu alacağına bunu al tarzı konuyu değiştirmeyin en iyi olanak bu)
Alma

çalışması gerek ama çalışmayadabilir kesin değil yani bazı işlemcilerde 3-6 pin kırıkken çalışanda var 1 pini yamuk olup düzeltilip veya kırık olup çalışmayanda.
tanıdık demişsin o zaman git bir yerden test etmeye çalış bilgisayarcılara sor
tanıdık kişi başka şehirde oturuyor kargo ile göndericek zaten bu yüzden test etme şansım yok ona sordum fln ama test etmeye zamanım yok işe giderken kargoya vericem dedi

tanıdık kişi başka şehirde oturuyor kargo ile göndericek zaten bu yüzden test etme şansım yok ona sordum fln ama test etmeye zamanım yok işe giderken kargoya vericem dedi
Demek ki çalışmıyor o yüzden ucuza koymuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,997
Son üye
burak2911
Geri