Yardım ryzen 3 3100 vs i3 4160

reice

80+
Reaksiyon skoru
12
i3 4160 kullanıyorumda sistemimi güncellicem anakart ram vs ne varsa değiştirip ryzen 3 3100 e geçmeyi planlıyorum(bütçe malum) bu işlemcileri karşılaştırabilirmisiniz ben ne kadar fark ederim aradaki farkı benchmark testlerine baktımda o kadar teknik bilgim yok maalesef

tabii ki r3 3100
Post automatically merged:

hen yeni bi işlemci ve her bakıumdan daha iyi i3 ten

i3 4160 kullanıyorumda sistemimi güncellicem anakart ram vs ne varsa değiştirip ryzen 3 3100 e geçmeyi planlıyorum(bütçe malum) bu işlemcileri karşılaştırabilirmisiniz ben ne kadar fark ederim aradaki farkı benchmark testlerine baktımda o kadar teknik bilgim yok maalesef
Ekran kartınada bağlı fps değişimleri

Arada devasa performans farkı var dostum, 3100 tekli çekirdekte güçlü bir işlemci.

arada 4 kat belki daha fazla fark vardır 3100 daha iyi

@Banetæ kankam 1050 ti kullanıyorumda fps le çok derdim yok hani tahminen kaç katlık performans artışı alabilirim hani ben bu işlemciye geçişimi hissedicekmiyim diye soruyorum

r3 3100 çok çok daha iyi bir işlemci

Çooook daha güçlü

Geri