Smith & Wesson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
Şuan 4.0 ghz de kullanıyorum 4.1 e sabitleyip kaç voltaj verecegime tam karar veremedim kullanan var mı ve kaç voltaj vermem gerekiyor ?
hangi anakartı kullanıyorsunuz? Asus ise voltaj değeri girmenize gerek yok 41 yazıp enter a basarsanız kendisi ona göre ayarlayacaktırŞuan 4.0 ghz de kullanıyorum 4.1 e sabitleyip kaç voltaj verecegime tam karar veremedim kullanan var mı ve kaç voltaj vermem gerekiyor ?
asus b450 tufhangi anakartı kullanıyorsunuz? Asus ise voltaj değeri girmenize gerek yok 41 yazıp enter a basarsanız kendisi ona göre ayarlayacaktır
yani şuanda 4.0 a 0.100 veriyorumHer işlemcinin silikon kalitesi farklıdır bunu deneme yanılma yoluyla sonrasında teste sokarak stabilitesini kontrol edebilirsin.
İşlemciyi ne zaman aldın?asus b450 tuf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani şuanda 4.0 a 0.100 veriyorum
F7 ye basıp Ai Tweaker dan cpu core voltage i 41 yapın. Ben imzada görüldüğü gibi asus prime b450m-k kullanıyorum bende böyleasus b450 tuf
yani şuanda 4.0 a 0.100 veriyorum
voltaj girmiyim miF7 ye basıp Ai Tweaker dan cpu core voltage i 41 yapın. Ben imzada görüldüğü gibi asus prime b450m-k kullanıyorum bende böyle
kasa da2İşlemciyi ne zaman aldın?
bildiğim kadarıyla voltaj girmeniz için bir menü yok zaten asus anakartlarda. Dediğim gibi yapın F10 a basıp kaydedin ve yeniden biosa girinvoltaj girmiyim mi
kasa da2
hayır kardeşim offseti + ya alıp voltaj giriyorum ben eğer voltaj girmezsem yüksek veriyor ısınma oluyor.bildiğim kadarıyla voltaj girmeniz için bir menü yok zaten asus anakartlarda. Dediğim gibi yapın F10 a basıp kaydedin ve yeniden biosa girin
soğutucu stok soğutucu iyi bir sogutucu olmadıgı için 4.0 ghz de kullanıyorum zaten.İyi bir soğutucun varsa yap
Stok soğutucuyla zorlanır bence, bırakın o zaten ne zaman hava bulsa GHZ`ini yükseltiyo kendi kendinesoğutucu stok soğutucu iyi bir sogutucu olmadıgı için 4.0 ghz de kullanıyorum zaten.