Ryzen 3600 ü 4.1 e sabitlemeyi düşünüyorum

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Şuan 4.0 ghz de kullanıyorum 4.1 e sabitleyip kaç voltaj verecegime tam karar veremedim kullanan var mı ve kaç voltaj vermem gerekiyor ?

Deneme yanılma yapabilirsin ama çok fazla verme 1.4 geçmesin

Şuan 4.0 ghz de kullanıyorum 4.1 e sabitleyip kaç voltaj verecegime tam karar veremedim kullanan var mı ve kaç voltaj vermem gerekiyor ?
hangi anakartı kullanıyorsunuz? Asus ise voltaj değeri girmenize gerek yok 41 yazıp enter a basarsanız kendisi ona göre ayarlayacaktır

Her işlemcinin silikon kalitesi farklıdır bunu deneme yanılma yoluyla sonrasında teste sokarak stabilitesini kontrol edebilirsin.

hangi anakartı kullanıyorsunuz? Asus ise voltaj değeri girmenize gerek yok 41 yazıp enter a basarsanız kendisi ona göre ayarlayacaktır
asus b450 tuf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her işlemcinin silikon kalitesi farklıdır bunu deneme yanılma yoluyla sonrasında teste sokarak stabilitesini kontrol edebilirsin.
yani şuanda 4.0 a 0.100 veriyorum

bildiğim kadarıyla voltaj girmeniz için bir menü yok zaten asus anakartlarda. Dediğim gibi yapın F10 a basıp kaydedin ve yeniden biosa girin
hayır kardeşim offseti + ya alıp voltaj giriyorum ben eğer voltaj girmezsem yüksek veriyor ısınma oluyor.

İyi bir soğutucun varsa yap

Geri