Ryzen 3600 ucuz hava soğutucu kullanan var mı ?

Ben Rex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,182
3600+T6 Ultra milli soğutucumuz ve işlemcimizdir hocam. Çok iyi ikilidir. Bir sorun teşkil etmez.

Fark oluyor ama o soğutuyucu nedense sevemedim gitti, Wraith Prism öneririm, çok tatlıdır kendisi.

hocam forumda 223 mesaj atmışsınız. t6 ile ilgili bir şey görmeme ihtimaliniz çok çok düşük ve galiba bu ihtimal olmuş sorduğunuza göre :)

hocam forumda 223 mesaj atmışsınız. t6 ile ilgili bir şey görmeme ihtimaliniz çok çok düşük ve galiba bu ihtimal olmuş sorduğunuza göre :)
Hocam peki ramlerim sığar mı ? yeni pc topladım 260 tane mesajı komple kendi pc mi toplarken konu açıp yazdım.

Hocam peki ramlerim sığar mı ? yeni PC topladım 260 tane mesajı komple kendi PC mi toplarken konu açıp yazdım.
anladım kasa model, anakar model ve ramleri yazarsan cevap veren illaki olur

Arkadaşlar özür dilerim eksik bilgi vermişim fotoğraf şöyle
WhatsApp Image 2020-08-07 at 18.03.23.jpeg

Hocam peki ramlerim sığar mı ? yeni PC topladım 260 tane mesajı komple kendi PC mi toplarken konu açıp yazdım.
Biraz fazla değil mi? PC topladığım sıralarda 1 kere konu açmadım çünkü o zamanlar hem forum yoktu hem de Technopatta banlıydım :( Araştıra araştıra yalnız başıma öğrenmiştim.

Biraz fazla değil mi? PC topladığım sıralarda 1 kere konu açmadım çünkü o zamanlar hem forum yoktu hem de Technopatta banlıydım :( Araştıra araştıra yalnız başıma öğrenmiştim.
Parayı taş kazıyarak kazanınca böyle oluyor kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,076
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri