Neler Yeni

Ryzen 3600 underwolt için yardım

El-Turco

80+ Bronze
az önce yukarıda açıkladım youtube videolarında falan da + bırakıyorlar ancak benim bir konumda okuyabilirisniz bu forumda bir hocam - yapılmasını söylemiş seneler önce ben de denemek istedim ve cidden çözüm oldu

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
az önce yukarıda açıkladım youtube videolarında falan da + bırakıyorlar ancak benim bir konumda okuyabilirisniz bu forumda bir hocam - yapılmasını söylemiş seneler önce ben de denemek istedim ve cidden çözüm oldu
Tamam ben karışmıyorum sen devam et. Yaptır arkadaşa.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı

El-Turco

80+ Bronze
Tamam ben karışmıyorum sen devam et. Yaptır arkadaşa.
hocam yanlışsınız - olarak ayarlarsak o V değerinin üzerine çıkmayacak size diyorum daha geçen hafta aynı sorundan müzdariptim kimse yardımcı olamadı forumda ben de deneye yanıla ryzen masterdan inceleye inceleye yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim işlemcim 1.5 V da çalışıyordu

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Ya sorunun çözümü için konu açıyoruz birbirinizle tartışıyorsunuz ortada kaldım birisi de gelmiş bu kasa ısınır diyor delirirmisin kafayı mı yersin ya.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
hocam yanlışsınız - olarak ayarlarsak o V değerinin üzerine çıkmayacak size diyorum daha geçen hafta aynı sorundan müzdariptim kimse yardımcı olamadı forumda ben de deneye yanıla ryzen masterdan inceleye inceleye yaptım

benim işlemcim 1.5 V da çalışıyordu
Arkadaşım bak. Tek tek anlatıyorum. SOC voltaj 1100 yazıyorya orası sabit. Offset moduna aldığın zaman + - olarak 1.1 üzerinden oynama yapmaya başlıyorsun. Sen onu - yaptırdığın zaman işlemci voltajı 1.06875 v ile çalıştırır. 4.2 Ghz de Ryzen 5 3600 bu voltaj ile çalışması çok zor. Her işlemci aynı gibi konuşma.

El-Turco

80+ Bronze
Aynı fikirde hala değilim ben gördüğümü konuşurum + da düzelmese deneyip bakabilirsiniz isterseniz V değerini 1.1 yapın 1.25 fazla ise ama - durumda çözülecek

konum burada

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Aynı fikirde hala değilim ben gördüğümü konuşurum + da düzelmese deneyip bakabilirsiniz isterseniz V değerini 1.1 yapın 1.25 fazla ise ama - durumda çözülecek

konum burada
Sen durumu anlamıyorsun ki. Senin işlemcin 1.5 v ile çalıştığı için sana adam - yaptırmış bu adamın işlemcisi zaten 1.1v - yaparsa voltaj daha düşer sistem çalışmaz ezber konuşuyorsun.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
17 dk 40 saniye oldu test sıcaklık değeri CPU 86 derece CPU diyot 87 derecede.

22 dk.

22 dk.
Kapatalı 20 dk oldu 58 60 derecelerde geziyor daha da düşmesi gerekmez mi.

@Ckribrahim bilader siz böyle mi yardımcı oluyorsunuz insanlara ya yazdıktan sonra konunun içinde biriyle tartıştıktan sonra bir daha yazmıyor musun

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.7 MB · Hit: 15
Son düzenleme:

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

22 dk.

Kapatalı 20 dk oldu 58 60 derecelerde geziyor daha da düşmesi gerekmez mi.

@Ckribrahim bilader siz böyle mi yardımcı oluyorsunuz insanlara ya yazdıktan sonra konunun içinde biriyle tartıştıktan sonra bir daha yazmıyor musun
Böyle yardımcı olmuyoruz. Kendi konuna kendin mesaj yazdığın için bize bildirim gelmemiş olabilir mi ? Her hangi bir mesajıma cevap olarak yazsaydın bana bildirim gelirdi bende görürdüm. Ama sana bu kadar yardım edicem. Kolay gelsin.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Ben yorumuna da cevap attım kaybol o zaman benim konularıma yorum atma yardım etmek yerine konular da milletle tartışma bir de üstüne iftira atıyor çık bakalım mesajlara cevap attım mı atmadım mı kafayı yemişsiniz.

Top Bottom