Neler Yeni

Ryzen 5 3500 İle Fiyat Performans Oyun Bilgisayarı İster Misiniz?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Tamam da bu 3500x'le aynı fiyat.
Hani fiyat avantajı?
Hocam onu ben de bilmiyorum.
Hazır sistemle düşecek sanırım fiyatı. Ryzen 3 3100'ten çoklu çekirdekte daha iyi tekli çekirdekte aynı sayılır.
Stoğu yeni yeni geliyor işlemcinin.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
reis yapıştır gelsin kim durdurur ki seni

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
Oylama yapsaydın ya reis

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
haro
Abdullah hocam rx 5600 xt ve kalitesinde sistem toplamanı önermem artık onları yeteri kadar topladın. 70 serisi seviyesinde 2070 super veya rx 5700 xtli bir sistem toplarsan olabilir. Yada direk 5600 xt den düşük bir ekran kartıyla çok ucuza olsun.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Süper olur
Üstüne 1660 Super
Herkes Sevinçten uçar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah abi süper olur
Keşke DA 2 de 5600xt yerine 2060 olmadığı için pişmanım (5600 sistem alıp rtx kullanamamk f/p sistemde)
yani tuf evo yerine
asus dual evo 2060 olabilirdi Abdullah abi

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
yine meraklardayız

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
4999TL Ye Gelirse F/P Kralı olur
Üstüne 1660 super
Bi de Küçük Bir Hediye (Duruma göre hediye)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom