Ryzen 5 3500x tray

tray versiondan uzak dur.
adamlar cpu aliyor sonra beyenmiyorlar, geri iade ediyorlar.
cogunluklan hata olusuyor o cpu versionlarda.
alicaksan boxed version bak.
Ryzen 5 3500x sadece tray var

peki ihtimal yok mu biraz beklesen ve para biriktirip alirsin. 3600
Maalesef daha fazla veremem kredi çekip aldım pcyi zaten daha fazla kaldıramam zaten sadece oyun oynatacağım 2060 super ekran kartı itopyaya da gittim 3500x önerdiler

Ryzen 5 3500x almak istiyorum ama kutulu olarak hiç bir yerde yok tek olarak satılmıyor bir sıkıntı olur mu tray olarak alınca
Sana tavsiyem n11 de onlinealisveris diye bir yer var oradan sakın alma ben aldım adamlar çeyrek altın kutusuna koyup göndermişler işlemciyi ve bir ayağı kırık çıktı ve fanıda kullanılmış termal macun izleri vardı ama kutusuz olarak alırsan bişey olmaz yok performans filan olarak ama dikkattli yerden al önerim bu
Post automatically merged:

ben de r5 3500x tray var ama nasıl gönderirler bilmiyorum ben hazır sistem aldım sadece fanının kutusunu gönderdiler ama sen de fan yok büyük ihtimalle o yüzden sana diyeceğim. oc yapmıyacaksan x li işlemci alma. biraz daha para biriktirip R5 3600 ALABİLİRİSİN
Yok fanı var çoğu tray işlemcinin bende aldım 3500x fanlı ayrı olarak çıktı fan

Sana tavsiyem n11 de onlinealisveris diye bir yer var oradan sakın alma ben aldım adamlar çeyrek altın kutusuna koyup göndermişler işlemciyi ve bir ayağı kırık çıktı ve fanıda kullanılmış termal macun izleri vardı ama kutusuz olarak alırsan bişey olmaz yok performans filan olarak ama dikkattli yerden al önerim bu
Post automatically merged:

Yok fanı var çoğu tray işlemcinin bende aldım 3500x fanlı ayrı olarak çıktı fan
DGSbilgisayar adında bir mağaza ve yorumlar güzel adamlar işlemci için kutu yapıp özel bir kutuda gönderiyormus fanı da gönderiyorlarmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,446
Üyeler
191,101
Son üye
mustifik
Geri