ryzen 5 3600 85 dereceye çıktı!

elektronik aletler ne kadar yuksek ısıda calısırsa omurlerı de kısalır en iyisi ona t6 ultra fan almak onun genele sorunu sıcaklık zaten bendede seninki gibiydi bf5 oynarken 102 derceyi gordum 90 dan assagı ınmıyordu minecraftta bile %15 kullanıyodu ıslemcıyı 85derecelerde gezıyodu bi an evvel stok fandan kurtul yeni fan al t6 ultra gibi mesala çok iyidir kendisi f/p dir
hava soğutucusu gözüme güzel gözükmüyo ya bilemedim sıvı mı daha iyi 550tl ye yoksa para biriktirmeyip direk senin dediğin 250tl liğimi alsam bilemedim

Rez benimde 93 dereceyi gördü bende alıcam bi soğutucu

Aynen bu. Daha fazla bütçe varsa şunlara da bakabilirsin.

hocam herkes 3600 ve 3600x de çok ısınıyor diyor bende 3600x var +oc var ve stok fanla kullanıyorum en fazla 80 derceyi gördüm 80 üstüne hiç çıkmadı
3600x ayarlarınız tam olarak nedir hocam acaba?

hava soğutucusu gözüme güzel gözükmüyo ya bilemedim sıvı mı daha iyi 550tl ye yoksa para biriktirmeyip direk senin dediğin 250tl liğimi alsam bilemedim
kasanın hava akışı iyiyse t6 al çünki t6 aşırı güçlü sıvı sogutucu gibi ama suan 500tl falan varsa artic frezer al derim sıvı sogutmaya bos yere o kadar para verilmez ama ben hep render yapıyorum işlemciye yükleniyorum bilgisayar günün yarısında hep açık dıyosan sıvı sogutma al

Stok fanı varsa yorucu bir işlem yaptıysan normal

alıcam 2-3 aya ama sıkıntı olrumu böyle arada çıkarsa 90 dereceye
snowman t6 ultra öneririm 200tlye en iyi fan. ben de 3600 ile kullanıyorum maksimum 65 derece gördüm.
90 dereceler riskli, bir an önce fan alın bence

Geri