Ryzen 5 3600 Derece sorunu

Anakart ile alakalı bir durum, bu sorun çok yaşanıyor anakartın voldaj dengelemiyor sürekli geç veriyor işlemcinde ısınıyor. ya işlemci gücünü düşürüp performans kaybedeceksin yada anakart değiştireceksin anakartı servise verdiğinde sorun yok diyecekler bilgin olsun. ama yinede servise gönder olumlu olumsuz dönsünler tüketici hakem heyetine ileterek konuyunu iadeni almanı öneririm.

Bütçen varsa yukarıya 2 tane fan alman sıcaklık değerlerini en az 6 7 derece etkileceğini düşünüyorum onun dışında kapağı açma şansın varsa kapağıda açabilirsin ya da 2 tane fan yerine daha iyi bir hava soğutma alabilirsin 200 300 tl ye çok güzel hava soğutmalar var.

soğutucu düzgün takılmış mı ? bende stok fan kullanıyorum ryzen 5 2600 overlock yaptım ısınmıyor bile 4.0ghz aldım ısınma yaşamadım çok tuhaf undervolt yapmayı denedin mi

CPU fanı düzgün takılı mı ?
Fan belki CPU'a değmiyordur.

peki bugun oglen neden cod warzone da neden 40 fps olup oyun kapanmıs olabilir
İşlemci çok ısındığı için kendini durdurmuştur/yavaşlatmıştır ama neden kapandı bilmiyorum.

Böyle bir sistem nasıl ısınıyor ya çok iyi sistem iyi çalışması gerekir.

Tek sorun 1.2V işlemciye anakartın 1.4V basması :D Biostan voltajı 1.2 ye çektiğinde her şey düzelecek :)
Normal değil zaten ben 1600 12nm kullanıyorum stok fan ile ağır yük e yakın bir seviyede 47 dereceyi geçmiyor. (Kasada tek fan var)

Geri