Ne zaman geliyor bu ses?
Sıcaklık kontrolü için hangi programı önerirsiniz?İşlemci sıcaklığını kontrol et, kasanın hava sirkülasyonu iyi değilse ısı sorunları fan sesi vb. yapabilir.
Msi afterburner ile test edeyim, acaba kasa mı yetersiz kalıyor düşündüm de emin değilim. Cpu 4.2 ghz de çalışıyor genelde normal mi bu?Ben MSI Afterburner kullanıyorum bir kaç program daha vardı ismini unuttuğum.
Kasanın bulunduğu yere, fan sayısı, kasanın hava sirkülasyonu, bulunduğu odanın sıcaklığına kadar etkileyebilir.MSI afterburner ile test edeyim, acaba kasa mı yetersiz kalıyor düşündüm de emin değilim. Cpu 4.2 ghz de çalışıyor genelde normal mi bu?
Kontrol ettim boşta 36 derecede şuan pc, oyunda da test edicem ancak. Zaten boştayken de uğultu gibi böyle fan sesi var tuhaf ilk defa masaüstü kullanıyorum garip geldiKasanın bulunduğu yere, fan sayısı, kasanın hava sirkülasyonu, bulunduğu odanın sıcaklığına kadar etkileyebilir.
Kasanın bulunduğu yere, fan sayısı, kasanın hava sirkülasyonu, bulunduğu odanın sıcaklığına kadar etkileyebilir.