CPB kapatabilirsin BIOS üzerinden. Videolar var internetten bakabilirsin.Herkese merhabalar,
DA 5 sistemimi yeni aldım cpu z stress testi yaparken 93 derece verdi.Gta 5 oynarken 80 derecelerdeyim ne yapmam lazım ?
aynen öyle pubg de 85 dereceye çıkıyordu r5 3600 sıvı soğutmaya geçtim. 45-50 den yukarı çıkmadı. r5 3600 e stok soğutucu yetmiyor beyler.kule tipi soğutucu alabiliirsin ya da sıvı sogutucu
r5 3600 güçlü işlemci ısınabilir
Açıkçası pek oralara müdahale edip hız düşürmek istemiyorumCPB kapatabilirsin BIOS üzerinden. Videolar var internetten bakabilirsin.
Önerin var mı soğutucu olarak?kule tipi soğutucu alabiliirsin ya da sıvı sogutucu
r5 3600 güçlü işlemci ısınabilir
iyi bir ekran kartı takılıysa 3600 canavarını kısıtlayamazsınız en güzeli akışına bırakıp güzel bir soğutmaya geçmek.CPB kapatabilirsin BIOS üzerinden. Videolar var internetten bakabilirsin.
Soğutucu önerin var mı?aynen öyle PUBG de 85 dereceye çıkıyordu r5 3600 sıvı soğutmaya geçtim. 45-50 den yukarı çıkmadı. r5 3600 e stok soğutucu yetmiyor beyler.
bütçe,bütçe ve bütçeÖnerin var mı soğutucu olarak?
500 diyelimbütçe,bütçe ve bütçe
https://www.akakce.com/islemci-sogu...EH7t7h4ZZiYO0LU22eI1tmQxm6-OIoFBoCmQoQAvD_BwE bunu alabilirsin @Selman Karaa anlıyordu soğutmadan herhalde500 diyelim
Bilen birisiyle voltaj ayarını düşürebilirsin bayağı fark olacaktır.Herkese merhabalar,
DA 5 sistemimi yeni aldım cpu z stress testi yaparken 93 derece verdi.Gta 5 oynarken 80 derecelerdeyim ne yapmam lazım ?
Sıvı sogutucu ne kullaniyorsunuz acaba?aynen öyle PUBG de 85 dereceye çıkıyordu r5 3600 sıvı soğutmaya geçtim. 45-50 den yukarı çıkmadı. r5 3600 e stok soğutucu yetmiyor beyler.