Bütçen ne kadarRyzen 5 3600 Max hangi ekran kartını destekler ?
Ekran kartını geliştirmek istiyorum.
ne eksik ne fazla ikisini desteklerRTX 3060 veya RX 6600
YOk o kadar desteklemez. Ryzen 5 5500 bile darboğaz yapıyor.Bütçen ne kadar
Rx 6600xt ye kadar kaldırır sanırım
3070?????? 2K da bile darboğaz yapar.Hocam bütçeden ziyade nereye kadar geliştirebilirim onu merak ediyorum. 3070 e kadar diye biliyorum ben ama
3080 ti ile sorun olurmu bilmediğim için soruyorumRyzen 5 3600 Max hangi ekran kartını destekler ?
Ekran kartını geliştirmek istiyorum.
Kart aldık elimde işlemci ryzen 5 3600 psu yetersiz her şey yenilenecek galibaHocam ben 3070 e kadar olan kartlar diye biliyorum
Overclock yapılarak darboğaz %7 civarına düşürülebilir diye tahmin ediyorum 2k da darboğaz oluşturmaz benceYOk o kadar desteklemez. Ryzen 5 5500 bile darboğaz yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3070?????? 2K da bile darboğaz yapar.
EN kötü satıcam yada işlemciyi felan yükseltmem gerekiyor sanırımKart aldık elimde işlemci ryzen 5 3600 psu yetersiz her şey yenilenecek galiba
3070 falan demedim hocam? Ne bu gerginlik soru işareti atıyorsunuz? "kadar" diyorum yani 3070 i içine almıyorum.YOk o kadar desteklemez. Ryzen 5 5500 bile darboğaz yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3070?????? 2K da bile darboğaz yapar.
İade edin hocam eğer uzun zaman önce almadıysanız.EN kötü satıcam yada işlemciyi felan yükseltmem gerekiyor sanırım
Overclock yapılarak darboğaz %7 civarına düşürülebilir diye tahmin ediyorum 2k da darboğaz oluşturmaz bence