Ryzen 5 3600 overclock

windows + s tuşuna basıp mouse ile seçtikten sonra buraya ctrl + v olarak yapıştırabilirsin.
Şuan işe gidiyorum çıktık evden de ne diyorsun şuanki puana 55 derece en fazla çıktı senin dediğin program ile 9443 çıktı kaç ghz oluyor

Şuan işe gidiyorum çıktık evden de ne diyorsun şuanki puana 55 derece en fazla çıktı senin dediğin program ile 9443 çıktı kaç ghz oluyor
benım program sıcaklık ve işlemci değerlerini görmem içindi herhangi bir performans artışı sunmuyor o

benım program sıcaklık ve işlemci değerlerini görmem içindi herhangi bir performans artışı sunmuyor o
Kanka sonuç olarak ontesti bana ilk başkası yaptı 5 dk yaptı naptı testi bilemiyorum 10 dk lık testte öıkam sonucum bu puanlama 4.1 93 çıkıyorsa bu değerleri normal ve iyi sayıyorum derecemle 9443

Bendede R5 3600 var OC yapsam ı diye düşünüyorum

DIAGNOSTIC RESULTS
AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor
CPU VID: 1056
CPU TEL: 1034
Max temperature: 75,2°
Energy efficient: 3,8
Your CPU is SILVER SAMPLE
Recomended values for Undervolt:
Reference frequency: 4100 MHz
Reference voltage: 1175 mV
CTR de HypridOC var işlemci kullanımı ayarladığın kullanıma geldimi frekansı ve voltajı istediğin değere getiriyor kullanmıştım 3600 de.
yani sistem yükte ve yükte değilken.

Yani 5xxx serisi işlemcin olsa Pbo yapmanı önerirdim ama 3xxx serisi işlemcilerde all core OC'ye mecbursun. O yüzden deneme yanılmayla ALL core oc yapmayı dene. LLC ( load line calibration'u level 4 yap). Oc işlemini bitirdikten sonra corecycler programını indirip test et stabiliteyi.
Az önce test ettim . 3.7ghze çektim voltajsız vs. sonuc 9140 pts çıktı

Kanka sonuç olarak ontesti bana ilk başkası yaptı 5 dk yaptı naptı testi bilemiyorum 10 dk lık testte öıkam sonucum bu puanlama 4.1 93 çıkıyorsa bu değerleri normal ve iyi sayıyorum derecemle 9443
Bak adam 3.7 Ghz da 9140 almıs sen hala 9433 alıyorsun o da 3.9 gibi bir şey demek ki 9100 puan 3.7 ghz gibi bir şeymiş.

Bak adam 3.7 Ghz da 9140 almıs sen hala 9433 alıyorsun o da 3.9 gibi bir şey demek ki 9100 puan 3.7 ghz gibi bir şeymiş.
Bakalım işlemcisi 1.1 karşılıyor mu cayır cayır yandıkt sonra 4.1 ghz de mutluyum :D

Bakalım işlemcisi 1.1 karşılıyor mu cayır cayır yandıkt sonra 4.1 ghz de mutluyum :D
Kanka o işlemci 1.1 volt ile 4.1 ghz da stabil çalışıyorsa sana 6900xt ekran kartımı vereceğim. Effective clocklarında 4.1 ghz olarak çalışıyorsa.

Fotoğraf atsana merak ettim

stabilden kastın takılmalar falan ise ekran kartımı delikanlı gibi yarın kargolamaya beklerim 😂
Demek istediğim işlemcin 4.1 Ghz da değil aslında 3.7 - 3.8 Ghz da calısıyor.

Demek istediğim işlemcin 4.1 Ghz da değil aslında 3.7 - 3.8 Ghz da calısıyor.
3500 puana yakın puan almış sen hala 37 diyorsun kanka ne diyim sana yaptığım test 10 dakikalık test

Geri