Ne kadara topladın dostum? Hoş sistem bu arada beğenirsem bende alacağım. Rahat 300 fps üstü alırsın.Anakart: MSI B450-A PRO Max.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Kasa: Aerocool Airhawk.
Ekran kartı: 2070 Super.( 3060 yada 2070 super alıcam)
RAM: G.Skill 16 GB (2x8) 3200MHz CL16.
M2.SSD: SX 8200 Pro 256 GB.
Güç kaynağı: FSP Speed Hydro 700Watt 80+ Bronze.
Ek soru: Bu sistem ile CS:GO'da en düşük ayarlarda 1280X960 ile FPS'im en az ne kadar olur?
(Biliyorum çok fazla oldu da dün bir kaç arkadaş parçaları değiştirmemi tavsiye etti bende son haliyle atıyım dedim.)
hocam ekran kartı daha belli olmadığı için ekran kartı olmadan 4k tutuyor 3000 serisinden yada 2070 super alıcam Ekim'in başlarındaNe kadara topladın dostum? Hoş sistem bu arada beğenirsem bende alacağım. Rahat 300 fps üstü alırsın.
Ne dediğimi anlamadın galiba? Unlost hep havaya baktığı için o değerleri görüyor.Havaya bakmak ile bitmiyor dostum eğer o havaya bakarak 500-600 FPS alıyorsa sende Rekabetçi - FACEİT gibi platformlarda 250-300 den aşşağı inmezsin
Bunu alırdım ben.550tl hemşerim senin için 600tl olsun hadi
Saçma bir yaklaşım benceNe dediğimi anlamadın galiba? Unlost hep havaya baktığı için o değerleri görüyor.
Bunu alırdım ben.
teşekkürler ışıklı mışıklı psuda almalıyım ekrankartımıda ışıklı mışıklı alıyım performansa ne gerek var (!)Yarı modüler istersen bu var. 675W verebiliyor.
![]()
High Power 750W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli 56A@12V Güç Kaynağı (HP-EP-750S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80Plus Bronze 56A@12V Güç Kaynağı Bilgisayarınızın gücünü maksimum seviyeye çıkaran ve yüksek verimliliği ile tasarruf sağlayan Element Smart 750S, Mavi Led Aydınlatması ile kasanıza ışık saçıyor. High Power Element Smart 750S Güç Kaynağı ile...www.teknobiyotik.com
Kaan birde bir şey dicem mesela anakartta 8+4pin var psuda 8pin benim sistemde öyle bir sorun olur mu?Yarı modüler istersen bu var. 675W verebiliyor.
![]()
High Power 750W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli 56A@12V Güç Kaynağı (HP-EP-750S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80Plus Bronze 56A@12V Güç Kaynağı Bilgisayarınızın gücünü maksimum seviyeye çıkaran ve yüksek verimliliği ile tasarruf sağlayan Element Smart 750S, Mavi Led Aydınlatması ile kasanıza ışık saçıyor. High Power Element Smart 750S Güç Kaynağı ile...www.teknobiyotik.com
İşlemci 3900X veya 3700X falan değilse sorun olmaz diye biliyorum.teşekkürler ışıklı mışıklı psuda almalıyım ekrankartımıda ışıklı mışıklı alıyım performansa ne gerek var (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaan birde bir şey dicem mesela anakartta 8+4pin var psuda 8pin benim sistemde öyle bir sorun olur mu?