Ryzen 5 3600 ve 5500 'ün arasinda kaldım

inanerim

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben bu iki işlemci arasında kaldım oyun ve yayın işleriyle uğraşacağım aramızda anlayanlar vardır hangi ıslemciyi önerirsiniz
(Oyun Ve Yayın Video İşleri İçin)

Hocam belki çok klişe olacak ama az para daha koyup R5 5600 alabilirsiniz mimarisi yeni ve mükemmel güçlü bir işlemci. Bu arada sistem bileşenlerini yazarsanız daha net cevap verebilirim.

R5 5500 alın.

Merhaba ben bu iki işlemci arasında kaldım oyun ve yayın işleriyle uğraşacağım aramızda anlayanlar vardır hangi ıslemciyi önerirsiniz
(Oyun Ve Yayın Video İşleri İçin)
Fiyat farkları ne kadar?
5500 bir miktar daha güçlü

Hocam belki çok klişe olacak ama az para daha koyup R5 5600 alabilirsiniz mimarisi yeni ve mükemmel güçlü bir işlemci. Bu arada sistem bileşenlerini yazarsanız daha net cevap verebilirim.
Xpg8+8 16gb ram 3200Mhz
Anakart msi b450m A Pro Max
Ekran kartı daha almadım araştırma fassindayim

Ryzen 5 5500 sık sık indirime girip 2100 tl ye bulunur.
5600'de 3800 tl civarında denk gelebilirsiniz. Aradaki fiyat farkına bence tam olarak deymez. O fiyat farkına farklı bileşenlere yatırım yapılabilir.

Son düzenleme:
Az daha paradan kastın 1.5k mı hocam :D

Ben eskiden R5 3600 kullanıyordum şimdi R5 5500 var arada gözle görülür bir fark var tabi ama şimdiki aklım olsa R5 5600 alırdım, tabi illa 5600 alın demiyorum ama 5500 yerine biraz daha para verip 5600 alsanız sizin için daha iyi olabilir. Tabi her şey bütçe meselesi size göre hangisi uygunsa onu almanız kendi açınızdan daha iyidir. İyi günler dilerim.

İkisi arasında Ryzen 5 5500...

Ama alacağınız ekran kartı ve oynayacağınız çözünürlüğe göre tavsiyem değişir. 1500₺ az fark değil ama 3070 vs ile tam hakkını veremezsiniz 1080P' de...

Geri