Zerodmr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
ne kadar sesssiz
Sessiz olması gerek benim için hocam
Sessiz olması gerek benim için hocam
Rahatsız olmayayım duymaya çalışmadan duymayayımne kadar sesssiz
onun yerine b450 m s2h alın, daha güzel olur.Bu anakart uygun mudur tavsiyeleriniz nelerdir
Hocam 650-700w sessiz performansı iyi bir PSU öneriniz var mısessiz istiyorsanız markalar be quiet arctic ve cooler master dır öenerim amaonlarda biraz pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçe belirtin yardımcı olayım
Uyum sorunu yaşar mıyım aldığım anakartla veya herhangi başka bir bileşenle
Pin çıkışları vs uyum sorunu olur mu diye tereddüt ediyorumsanmam hocam hatta port bile artar elektrik kesilsede bişey olmaz hem bu psu ya kendimde alcam bi sistem dizersem
Bunu düşünüyorum hocam nedir yorumunuz
Sağolun hocam aldım artıkparaya kıy bunu al.ASUS Tuf Gaming B450M-Pro S AMD B450 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 Aura Rgb 2.5Gbit Lan mATX bios FlashBack, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Tuf Gaming B450M-Pro S AMD B450 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 Aura Rgb 2.5Gbit Lan mATX bios FlashBack, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Teşekkürler peki anakartin içinden kasaya sabitlemek için vida çıkmazsa (bazı modellerde olabiliyor) ne tür vida almam gerekir onu şimdiden temin edeyim diyorum son dakika sürpriz yaşamamak içinyok hocam olmaz merak ediyosanız buyrun hem 700 w yi tek kanal verebiliyor oda büyük bir artı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iki ekran kartı bile takarsınız aynısından
Ne? Aynı model gpu sadece marka farklı diye 30fps fark mı oluyor? @epica59evet değil hocam zotac alabilirsiniz ama aralarında 30 fps kadar fark var ama zotacda yeter bence