JustPlayer004
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Yazın sistem alcam ekran kartsız ekran kartım var ryzen 5 3600düşünüyorum fazla ısınıyor glb stok fanla sıvı soğutucuya fln bütçem yok napıcam
peki 3 4 ay almasam sıkıntı çıkabilirmi bütçem hiç yok çünkü300tl gibi bir bütçeye hava soğutma almanız işinizi görecektir. Stok fan yetersiz maalesef.
vede ayrıca ben o soğutucuyu takamam ne yapabilirim zormudurpeki 3 4 ay almasam sıkıntı çıkabilirmi bütçem hiç yok çünkü
Çok zorlamazsanız sorun olmaz.peki 3 4 ay almasam sıkıntı çıkabilirmi bütçem hiç yok çünkü
zaten ekran kartım gtx 1050ti fazla zorlanmaz gibime geliyor birde bazı videolar gördüm voltaj ayarlarını düşürenler varmış ısınmaması için bende alınca düşürsem sıkıntı çıkarmıÇok zorlamazsanız sorun olmaz.
Voltaj ayarını düşürerek ısınmasını engelleyebilirsiniz.zaten ekran kartım gtx 1050ti fazla zorlanmaz gibime geliyor birde bazı videolar gördüm voltaj ayarlarını düşürenler varmış ısınmaması için bende alınca düşürsem sıkıntı çıkarmı
peki teşekkürlerVoltaj ayarını düşürerek ısınmasını engelleyebilirsiniz.
donanimarsivi.com
tamamdır teşekkürlerBuraya bir bak;
Öneri - Ryzen 5 3600 Isınma Şikayetiniz mi Var ? İçeri bir bakın.
İmzamdaki sistemi yeni aldım. Öncelikle performansından çok memnunum. RX 5700 Ekran kartının performansı beklediğimin oldukça üstünde... İşlemci olarak BIOS güncellemesi yaptıktan sonra Core Performance Boost kısmı açık olarak varsayılandı. Windows yüklemesi sonrasında Rise Of The Tomb Raider...donanimarsivi.com