PremierLieg
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
2.el işlemci alacaktım satıcı occt testini paylaşmış işlemci r5 3600x test değerleri normal mi?
şuan daha elime geçmedi ama arkadaş 240mm sıvı soğutucu kullandığını söylüyoriyi gözüküyor
45 soğuk bu arada kule tipimi taktınız?
gayet iyi brom bu arada, kule tipi taksan bile phantom spirit ile bile aynı değerleri hatta daha iyisini bile alabilirsin2.el işlemci alacaktım satıcı occt testini paylaşmış işlemci r5 3600x test değerleri normal mi?
Alıntıyı görüntüle
belli zaten ben boşta 48 derecedeyimşuan daha elime geçmedi ama arkadaş 240mm sıvı soğutucu kullandığını söylüyor
hocam ayrıca diğer forumlarda wraith spire ile kullananlar varmış yani arada kaldım extra soğutucu almaya gerek var mı?gayet iyi brom bu arada, kule tipi taksan bile phantom spirit ile bile aynı değerleri hatta daha iyisini bile alabilirsin
phantom sprit alsan yeterli bromhocam ayrıca diğer forumlarda wraith spire ile kullananlar varmış yani arada kaldım extra soğutucu almaya gerek var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ayrıca diğer forumlarda wraith spire ile kullananlar varmış yani arada kaldım extra soğutucu almaya gerek var mı?
diğer forumlarda da detaylı araştırırsan kafan karışır kule tipi bir çok 240mm soğutuculardan daha iyi phantom da 1. sıradaphantom sprit alsan yeterli brom
tamamdır hocam teşekkürlerphantom sprit alsan yeterli brom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diğer forumlarda da detaylı araştırırsan kafan karışır kule tipi bir çok 240mm soğutuculardan daha iyi phantom da 1. sırada
Darboğaz yapıyor mu ikisi ?2.el işlemci alacaktım satıcı occt testini paylaşmış işlemci r5 3600x test değerleri normal mi?
Alıntıyı görüntüle
malesef sistem benim değil hocam, satıcı arkadaşın.Darboğaz yapıyor mu ikisi ?