Çözüldü✓ ryzen 5 4500 driver bulamadım

Clovnes

80+
Reaksiyon skoru
0
beyler ben bi hata yaptım l3 önbellege bakmadan gidip ryzen 5 4500 lü kasa aldım degiştirmeyi düşünüyorum fakat şuanlık bi acelem yok ben bunun driver felan varmı ilk kez kasa kullanıyorum

Son düzenleme:
beyler ben bi hata yaptım l3 önbellege bakmadan gidip ryzen 5 4500 lü kasa aldım degiştirmeyi düşünüyorum fakat şuanlık bi acelem yok ben bunun driverini bulamadım nerden bulabilirim
Ne driverı hocam ? Chipset icin diyorsanız AMD'nin sitesinden anakart modelinizi secerek yukleyin her turden ayari yapiyor. Guc ayarlarinida

pardon o zaman ben hiç kasa kullanmadıgım için öncekinde vardı şaşırmışım işlemcide güncellemem gereken bir şey varmı

pardon o zaman ben hiç kasa kullanmadıgım için öncekinde vardı şaşırmışım işlemcide güncellemem gereken bir şey varmı
Anakart chipset güncellemesi yaparak optimum kullanım sağlayabilirsiniz. Anakartınızın modeli ne ise kendi sitesinden o modele uygun en son güncellemeyi yüklemek kafi.

Anakart chipset güncellemesi yaparak optimum kullanım sağlayabilirsiniz. Anakartınızın modeli ne ise kendi sitesinden o modele uygun en son güncellemeyi yüklemek kafi.
anakartım Asus prime b450mk II site varsa atabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,159
Üyeler
189,042
Son üye
ahmet2139
Geri