Çözüldü✓ ryzen 5 4500 driver bulamadım

Clovnes

80+
Reaksiyon skoru
0
beyler ben bi hata yaptım l3 önbellege bakmadan gidip ryzen 5 4500 lü kasa aldım degiştirmeyi düşünüyorum fakat şuanlık bi acelem yok ben bunun driver felan varmı ilk kez kasa kullanıyorum

Son düzenleme:
beyler ben bi hata yaptım l3 önbellege bakmadan gidip ryzen 5 4500 lü kasa aldım degiştirmeyi düşünüyorum fakat şuanlık bi acelem yok ben bunun driverini bulamadım nerden bulabilirim
Ne driverı hocam ? Chipset icin diyorsanız AMD'nin sitesinden anakart modelinizi secerek yukleyin her turden ayari yapiyor. Guc ayarlarinida

pardon o zaman ben hiç kasa kullanmadıgım için öncekinde vardı şaşırmışım işlemcide güncellemem gereken bir şey varmı

pardon o zaman ben hiç kasa kullanmadıgım için öncekinde vardı şaşırmışım işlemcide güncellemem gereken bir şey varmı
Anakart chipset güncellemesi yaparak optimum kullanım sağlayabilirsiniz. Anakartınızın modeli ne ise kendi sitesinden o modele uygun en son güncellemeyi yüklemek kafi.

Anakart chipset güncellemesi yaparak optimum kullanım sağlayabilirsiniz. Anakartınızın modeli ne ise kendi sitesinden o modele uygun en son güncellemeyi yüklemek kafi.
anakartım Asus prime b450mk II site varsa atabilir misiniz

Geri