🔥İndirim Ryzen 5 5500 2212 TL!

Ota b**a iade etmeyin.Almasaydın kardeşim o zaman.Sonra niye cayma hakkı kaldırılıyor?Sizin yüzünüzden.Bekleseydin de şimdi alsaydın.Haftaya 1800 liraya satılsa yine bunu iade edip ucuzunu alacaksınız."Sağlık olsun." demeyi bilin biraz.
Haklısın sonra bir sıkıntılı ürün olsa iade hakkımı kullanamadım diye konular açılıyor. İade istedim kabul etmediler filan. Hakmıdır olan bilinçli tüketiciye oluyor.

Yok neymiş şimdi ucuzlamış etmiş o zaman bunu araba'da ev'de her olay da düşünürsek sıkıntı cidden insanlar ben bu arabayı aldım ama anahtarı takınca fiyatı düşüyor imiş fiyatı düştü sana geri veriyorum mu diyeceksin. Nasıl kafalar cidden anlamıyorum sanki yatırım için alıyor bu gün fiyatı düştü yarın çıktı diyip.

Ota b**a iade etmeyin.Almasaydın kardeşim o zaman.Sonra niye cayma hakkı kaldırılıyor?Sizin yüzünüzden.Bekleseydin de şimdi alsaydın.Haftaya 1800 liraya satılsa yine bunu iade edip ucuzunu alacaksınız."Sağlık olsun." demeyi bilin biraz.
Teşekkürler yorumuna istinaden iade talebi oluşturdum

Ryzen işlemcilerin fiyatı iyi düşüyor da en ucuz B450m s2h olmuş 1000k aradaki karı öldürüyor :(

Trendyol dan nays ile alın. 2190tl

Fiyat güzel fakat +40TL de teslimat ücretiyle 2252 TL yapıyor DFS kargo ücretiyle 2400TL'ye satıyor ve aynı gün kargo imkanı mevcut yani 150TL için 12günden fazla beklemeye değer mi? bence değmez. Eğer Amazon Türkiye satıyor olsaydı kesinlikle alınır derdim ama DFS ilk tercihim olur.

Geri