Ryzen 5 5500 cpu overheating alert hatası

talhaa_44

80+
Reaksiyon skoru
34
bugün bilgisayarı açtım 5-10 dk gta5 oynadıktan sonra oyun hata verdi tamam a bastıktan sonra ekran gidip gelmeye takılmaya başladı reset tuşundan resetledim açılmadan bi süre cpu overheating alert yazısı kaldı sonra uzun sürede açıldı ekran kartınada dokunulmicak kadar ısınmıştı fanları komple çalışıyor neden bu kadar ısınmış olabilir işlemci soğutucusu stok 2023 den beri orjinal macun var ondan olabilirmi fan mı ağrızalanmıştır

Termal macunun bağımsızlığı ilan etmiş fan ise emekliye ayrılmış gibi bir bakım yaptırıp yeni bir fan tak havalar sıcak

Termal macunun bağımsızlığı ilan etmiş fan ise emekliye ayrılmış gibi bir bakım yaptırıp yeni bir fan tak havalar sıcak
sadece cpu nun mu elrna akrtınada gerekiyormu fan bide ne tarz bişe almalıyım tekli sıvı soğutucu felanmı yoksa kule tipi mi iyi olur

sadece cpu nun mu elrna akrtınada gerekiyormu fan bide ne tarz bişe almalıyım tekli sıvı soğutucu felanmı yoksa kule tipi mi iyi olur
Kule tipi al geç 5500'e sıvı soğutucu gereksiz kasaya temizlik yaptır bakım yaptır macun yenilensin kasaya bi hava tutarlar tozlardan arınır

Kule tipi al geç 5500'e sıvı soğutucu gereksiz kasaya temizlik yaptır bakım yaptır macun yenilensin kasaya bi hava tutarlar tozlardan arınır
sistemi kendim topladım zaten bilgisayarcıya gerek yok çok pahalı olmayan işime yaricak kule tipi soğutucu öneriniz varmı peki birde termal macun

Geri