Neler Yeni

Ryzen 5 5500 rtx 4060

THCEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Taş
Merhabalar 1 hafta önce ryzen 5 5500 işlemci satın aldım. Bugünde Gıgabyte rtx 4060 sıfır satın aldım ve bilgisayarıma montajını yaptım. Ancak Cs 2'de 130 fps'nin üzerine çıkmıyor. Valorant gibi oyunda ise 200 fps üzerini göremiyorum ve ara ara takılmalar oluyor kullanmakta olduğum zalman zm500-lx2 model bir psu var acaba yetmiyor olabilirmi? Konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mesut Sarıkaya
keske biraz butceyi yukseltip 5600 veya x alsaymissiniz. ayrica oyunlarda hangi ayarda oynuyorsunuz

MrMarxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mr Marxs
Hocam oyle pc den cok fazla anlayan biri degilim ama bu ikilinin darboğaz yapacağını düşünüyorum. Bu islemci 4060 a yetmez

THCEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keske biraz butceyi yukseltip 5600 veya x alsaymissiniz. ayrica oyunlarda hangi ayarda oynuyorsunuz
geneli yüksek ama orta ve düşük ayarlara çektiğimde de aynı sorunla karşılaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oyle pc den cok fazla anlayan biri degilim ama bu ikilinin darboğaz yapacağını düşünüyorum. Bu islemci 4060 a yetmez
vatan bilgisayarda ki adam o şekilde söyledi gayet sıkıntısız sorunsuz çalıştırır dedi

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mesut Sarıkaya
geneli yüksek ama orta ve düşük ayarlara çektiğimde de aynı sorunla karşılaşıyorum

vatan bilgisayarda ki adam o şekilde söyledi gayet sıkıntısız sorunsuz çalıştırır dedi
hocam bence bu ikiliden de oyle cok sey beklememek lazim. eger fpsniz ekraninizin hz den cok cok cok asagiya dusmuyorsa sıkıntı yapmaya gerek yok.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Darboğaz yapmaz ama r5 5500 pek iyi işlemci değil hocam

MrMarxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mr Marxs

Ben de pc yi vatan dan aldım
Oradaki çalışan elemanlar kendi sponsor olduğu herşeyi övüyor
Bi de karşısındakinin pc den anlamadığını anlarlarsa rampage ekipmanları oneriyolar
4060 ti kart a 5600 islemci koydu 7500f e cikardim
Biraz dikkat etmek gerekiyo satın alırken
Tabi ki her çalışan boyle degildir ama durum bu

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
EmreE
Merhabalar 1 hafta önce ryzen 5 5500 işlemci satın aldım. Bugünde Gıgabyte rtx 4060 sıfır satın aldım ve bilgisayarıma montajını yaptım. Ancak Cs 2'de 130 fps'nin üzerine çıkmıyor. Valorant gibi oyunda ise 200 fps üzerini göremiyorum ve ara ara takılmalar oluyor kullanmakta olduğum zalman zm500-lx2 model bir psu var acaba yetmiyor olabilirmi? Konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Darboğaz makinsı

Dexes

80+ Bronze
Darboğaz yapmaz hocam ama R5 5500 öyle fazla iyi bir işlemci değil. 5600 çok daha iyi olur o ekran kartıyla. Ama kullanılır bu şekilde de tabii ki.

THCEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Taş
Darboğaz yapmaz hocam ama R5 5500 öyle fazla iyi bir işlemci değil. 5600 çok daha iyi olur o ekran kartıyla. Ama kullanılır bu şekilde de tabii ki.
Ya sorun şu videoları izliyorum cs 2 de hepsi 300 fps alıyor ben 120 den yukarı alamıyorum çıkıyor geri düşünüyor dikey eşitmele filan da kapaşı buna anlam veremedim gitti

Top Bottom