Yoo ne yazmış kiAbdullah abinin son hikâyesini gördünüz mü Kasım ayında 2 sistemmi geliyor yoksa
Videoda diyorki Kasım ayında 2 tane fiyat performans sistemmi yapacaktık ne oldu diye Kral sinyal verdi 1 fp sistem daha gelicek bu ayYoo ne yazmış ki
Abi amd mi intelmi önerirsin alınır mı modart sistem beklenir mi daha iyisi çıkar mıRYZEN SİSTEM 9799 TL
Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İNTEL SİSTEM 10499 TL
Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
NOT: ALACAK OLAN ARKADAŞLAR BÜTÇESİ OLAN ÖZELLEŞTİRMEDEN EKRAN KARTINI 2000 TL FARK İLE RX 6700 YAPSIN.
NOT2 : FİYAT FARKI OLMADAN KASAYI VENTO VG15FE SEÇİN.
Modart üst seviye olacak sanırım. Cumartesi PChocasıda var o nasıl olacak bilmiyorum.Abi amd mi intelmi önerirsin alınır mı modart sistem beklenir mi daha iyisi çıkar mı
Kafam yine karıştı 10 12k bütçem var bunlardan birini alalım mı yoksa abdullah abide sistem çıkaracak bekleyelim abdullah abi üzmezModart üst seviye olacak sanırım. Cumartesi PChocasıda var o nasıl olacak bilmiyorum.
Alacaksan AMD alabilirsin.
Alanlara şimdiden hayırlı olsun ben beklemeye devammKafam yine karıştı 10 12k bütçem var bunlardan birini alalım mı yoksa abdullah abide sistem çıkaracak bekleyelim abdullah abi üzmez
12k bütçen varsa bu sistemi RX 6700 yapıp al. 11799 TL ye bir daha gelmeyebilir.Kafam yine karıştı 10 12k bütçem var bunlardan birini alalım mı yoksa abdullah abide sistem çıkaracak bekleyelim abdullah abi üzmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alanlara şimdiden hayırlı olsun ben beklemeye devamm
Doanım arsivide bu aralikta çıkarabilir genelde yilsonuna yakin md sistemler cikiyor onlarda orta seviye falandi diye hatirliyorum12k bütçen varsa bu sistemi RX 6700 yapıp al.