- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklık şu an ki sorumBir karışıklık oldu fps mi sıcaklık mı sordunuz ?
Sıcaklık şu an ki sorumBir karışıklık oldu fps mi sıcaklık mı sordunuz ?
Macun o kadar etki eder mi? Şuan alamıyorum şimdilik bilgisayar tehlikeli sıcaklıklarda mı?Kasasının önü mesh sayılır. Hocam Macun değiştirebilirsin. MX-4 alın. Stock soğutucu üstünde gelen macun kalitesiz.
Tehlikeli sıcaklıklarda değil ama biraz fazla ısınıyor gibi bu şekilde kullansanız yine bir problem olmaz çok fazla ısınırsa oyununuz donar en fazla pc kendini kapatır ama tabii bi çözümünü bulmak gerekirMacun o kadar etki eder mi? Şuan alamıyorum şimdilik bilgisayar tehlikeli sıcaklıklarda mı?
mx-4 sürersen farkeder. Çok ısınan bir işlemci değil ortalama 70-75 derecelerde gezmesi gerekir. Odan çok sıcaksa oda etkiler bu arada. Benim odam mesela çok küçük çok sıcak oluyor etkliyor sıcaklıkları direkt.Macun o kadar etki eder mi? Şuan alamıyorum şimdilik bilgisayar tehlikeli sıcaklıklarda mı?
Ayrıca macun çok etkili dandik bir macun ile kaliteli arasında 10 15 derece oynayabiliyor bizzat kendim şahit oldumMacun o kadar etki eder mi? Şuan alamıyorum şimdilik bilgisayar tehlikeli sıcaklıklarda mı?
Aynen bu şekil yaparsan bayağı aşağı çekersin sıcaklıkları.mx4 macun bide ryzenmasterdan undervolt yaptır devam
Nasıl yapıldığını bilmiyorumda sistemden sisteme göre değişir mi yapılışı videolardan yapmayı denesem.Aynen bu şekil yaparsan bayağı aşağı çekersin sıcaklıkları.
Yeni konu açarsın. Ryzen 5 5500 undervolt için yardım eder misiniz diye. Yardımcı oluruz orada sana. Sistemden sisteme değişir.Nasıl yapıldığını bilmiyorumda sistemden sisteme göre değişir mi yapılışı videolardan yapmayı denesem.
Nasıl yapıldığını bilmiyorumda sistemden sisteme göre değişir mi yapılışı videolardan yapmayı denesem.