Güzelmiş te beyazi olsa iyi olur birde bitfenix nova mesh se ye sığar dimi bu ben pek bilmiyorumda![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bakayım hemen bekle biraz.Güzelmiş te beyazi olsa iyi olur birde bitfenix nova mesh se ye sığar dimi bu ben pek bilmiyorumda
Kasan 0.4 cm ile kurtarıyor. Beyaz model bilmiyorum maalesef ama bu Spirit baya iyi.Bakayım hemen bekle biraz.
Yani alabiliyorum dimi bu kasa atx bir kasa ons göreSpirit daha iyi bir modeldir. Alacaksanız onu alın, ileride de kullanırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakayım hemen bekle biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasan 0.4 cm ile kurtarıyor. Beyaz model bilmiyorum maalesef ama bu Spirit baya iyi.
Soğutucu 155mm. Senin kasanın maksimum soğutucu yüksekliği 160mm. Kurtarıyor ama kapağa baya yakın olur.Yani alabiliyorum dimi bu kasa atx bir kasa ons göre
Sorun oluşturmaz ise alabilirim ikiside kurtarıyor dimi spiritide alabilirimSoğutucu 155mm. Senin kasanın maksimum soğutucu yüksekliği 160mm. Kurtarıyor ama kapağa baya yakın olur.
Evet, bence almışken Spirit alın. İleride 9600X gibi işlemcilere geçerseniz bile soğutur.Sorun oluşturmaz ise alabilirim ikiside kurtarıyor dimi spiritide alabilirim
Tamam reis sagolasin ama beyaz kasaya beyaz soğutucu daha iyi olur bildiğin beyaz soğutucu varmıEvet, bence almışken Spirit alın. İleride 9600X gibi işlemcilere geçerseniz bile soğutur.
Kanka mesela attığım Pearless Assassin modeli 1.500TL ancak beyazı 2.400TL falan. Bütçeyi çok çıkartman gerekiyor. Spirit'in beyazını göremedim. Beyaz parçalar pahalı oluyor o yüzden soğutma performansından biraz ödün vermelisin. Benim de kasam beyaz ama siyah soğutucu alışınca çok da sırıtmıyor.Tamam reis sagolasin ama beyaz kasaya beyaz soğutucu daha iyi olur bildiğin beyaz soğutucu varmı
Phantom spirit'e göre daha iyi değil ama daha şık ve beyaz şu var.Tamam reis sagolasin ama beyaz kasaya beyaz soğutucu daha iyi olur bildiğin beyaz soğutucu varmı
usta phantom spirite göre daha iyi değil aradaki fark nePhantom spirit'e göre daha iyi değil ama daha şık ve beyaz şu var.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
Kampanyalarla alırsanız toplamda 1100 tl geri ödeme alırsınız.
Merhaba
Özelden de çok soran oluyor. O yüzden bildiğim bütün bilgileri burada topladım.
Sık sorulan sorular
iyzico ve parolapara nedir? Güvenilir midir?
İki firma da T.C. Merkez bankası ve BDDK onaylı ödeme şirketleridir. Dolayısı ile güvenilir olarak kabul edilebilir.
Bu firmalar neden bu kadar çok kampanya yapıyor?
Yeni müşteri kazanmak çok pahalı bir şey. Televizyona reklam verip milyonlarca para harcayabilirler ama gerçek kullanan müşteri kazanamayacaklardır.
Bu tarz geri ödeme kampanyaları ile kendi uygulamalarını gerçekten kullanan müşteri kazanıyorlar...
- forza11
- Cevaplar: 50
- Forum: Yurt İçi Alışverişi