eternal_snow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
yerinde olsam sahibindenden letgodan falan arardım sıfır almak yerine, fanlarında ve camında sorun olmayan bi şey alır geçerdim
buda mantıklıyerinde olsam sahibindenden letgodan falan arardım sıfır almak yerine, fanlarında ve camında sorun olmayan bi şey alır geçerdim
argb model mi hocam kontrolcü yoktur büyük ihtimalleaaa benim ilk kasam gözlerim doldu ağlayacam şimdi çok iyi kasa bu arada hava akışı çok hoş.
var var argb modeli idi benimki kumandası bile duruyor hala hız ayarı , renk ayarı her şeyini ayarlayabiliyordumbuda mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
argb model mi hocam kontrolcü yoktur büyük ihtimalle
ozaman mükemmel fiyat konu sahibi hocam direkt bunu alın derimvar var argb modeli idi benimki kumandası bile duruyor hala hız ayarı , renk ayarı her şeyini ayarlayabiliyordum![]()
aaa benim ilk kasam gözlerim doldu ağlayacam şimdi çok iyi kasa bu arada hava akışı çok hoş.
ortalama bi sesi var ne fazla ne az kulaklıkla hissetmezsin kulaklık yokken arkada ninni gibi olur.bunu alıyorum o zaman hocam![]()
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide fan sesi ne kadar çıkıyo hocam