Neler Yeni

RYZEN 5 5600 RX 6700 XT 512 GB 16GB 3600MHz DDR4 SİSTEM 18.499,13 TL

frover07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğuzhan Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Bu siteden bu fiyata 4070 ti verseler bile almam. Kişisel tercihimdir.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Sistem toplamak için bir kaç gündür siteleri geziyordum karşıma çıktı fiyatı da güzel duruyor denemek isteyenler buyursun. Çok anlamam ama iyi gibi geldi
Psu en giriş en kalitesiz modellerden, kasanın pek bi olayı yok zaten. Üstüne birde gencergaming geç gönderme riski var ayrıca senin kule tipi soğutucuda alman lazım r5 5600 için. Bütçe yoksa ve 20k altıysa alınır bir kaç ay sonra psu değiştirilir değişmese bile götürür ama niye riske atasın. 20k üstüyse bütçe alınmaz.

Eric Cartman

80+ Bronze
28inde sipariş verdiğim sistem bugün 9. işgünü oldu bakalım kargoya verilir mi :D
ilk defa bu kadar gecikti kargom başkalarında görüyordum ama benimkiler 3-4 güne kargolanıyordu.
herkes gencerin geç kargolamasını tadacaktır. :kekw::kekw:

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
Anakartın, SSD'nin, belleklerin farklı gelmeyeceğinin garantisi yok. Özellikle anakart olarak ellerinde ne varsa montajlayıp gönderiyorlar. İadesi, değişimi için uğraşmanın zor olduğunu bildikleri için bu kadar rahat davranıyorlar diye düşünüyorum.
neden hocam varsa kötü tecrübelerin anlat biz de bilgilenelim dikkat edelim

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ünal can
neden hocam varsa kötü tecrübelerin anlat biz de bilgilenelim dikkat edelim
Ben anlatayım .. Sistem aldım demonte seçeneği vardı demonte söyledim üzerine mesajta attım demonte istiyorum diye 2 gün sonra mesaj geldi sorun yok diye sonra garanti olsun diye telefon açtım bu arada telefonla birini bulmamda çok geç oldu onlarda demonte gönderilecek dendi sonra 2 gün sonra bi mesaj demonte gönderimi yoktur sadece sistemde öyle bir seçenek var dediler iptal edin dedim ettiler ama para iadesi olmadı 4 gün sonra aradım tekrar, İptali aynı zamanda muhasebeye de telefon açıp bildirmek gerekiyormuş tekrar muhasebeye ulaşmaya çalıştım zorda olsa ulaştım tamam dediler bu arada yine 7 gün geçti yine iade olmadı aradım 10 günlük süremiz var iade edilecek dendi bu 10 günlük sürenin hepsini kullanacaksınız dedim pişkin pişkin evet dediler sonra tövbe dedim gençer 15 gün sonra para iadesi oldu.

bLackLiLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hazar Erdoğan
Sistem toplamak için bir kaç gündür siteleri geziyordum karşıma çıktı fiyatı da güzel duruyor denemek isteyenler buyursun. Çok anlamam ama iyi gibi geldi
İyi bir sistem değil, PSU kötü markayı bile ilk kez duyuyorum. Kasa için de söyleyecek pek bişey yok kasa ve psu değiştirilip alınabilir

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Buradan alacağıma hiç almam daha iyi. Gençer leş bir firma hiç bulaşmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cem
gençer kötü firma , faturada kesilen ürünlerin daha alt-düsük versiyonlarını gönderdiler ben taksitle daha yüksek tutara aldım düsük tutardan fatura kestiler.Ödeme ekranında her f5 atmamda baska birinin bilgilerini görüyordum uzak durmakta fayda var genede alacam diyenlere afiyet olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,045
Üyeler
167,041
Son üye
ceyaga
Top Bottom