Ryzen 5 5600 ve Ryzen 5 5600X hangisi alınır 405tl fark?

Geleceğe yönelik bir sistem toplayıp yukselticeksen ddr4 alma
bu işlemci falan yeterli geleceğe yönelik sadece biraz işlemcinin ısısı için bunu seçtim ilerisine işim için baya 32 gb falan ram ve depolama alanı gerek sadece şu ikisinden hangisini bi seçsem yarın herşeyi sipariş etmeyi düşünüyorum.

bu işlemci falan yeterli geleceğe yönelik sadece biraz işlemcinin ısısı için bunu seçtim ilerisine işim için baya 32 gb falan ram ve depolama alanı gerek sadece şu ikisinden hangisini bi seçsem yarın herşeyi sipariş etmeyi düşünüyorum.
Soyle diyim 5600 alırsan sogutuya gerek yok 5600x alırsan sogtucuda lazim

Ben olsam Ryzen 5 5600 alırdım çünkü aralarında pek bir fark yok. Diğer konularından gördüğüm kadarıyla ekran kartı olarak RX 6600 civarı bir şey almak istiyorsun sanırım. Bu kartlar için Ryzen 5 5600 yeterli olur zaten.

Ben olsam Ryzen 5 5600 alırdım çünkü aralarında pek bir fark yok. Diğer konularından gördüğüm kadarıyla ekran kartı olarak RX 6600 civarı bir şey almak istiyorsun sanırım. Bu kartlar için Ryzen 5 5600 yeterli olur zaten.
evet hocam ama fiyat farkı az diye 5600x i seçecem galiba soğutucu olarakta şimdilik idare eder bir soğutucu seçtim birazdan bir konu daha açıp almadan önce son bir göz gezdircem herşeye.

5600x kesinlikle

Hiç fark yok neredeyse. Oc yapmak istersen 5600x al istemezsen de aradaki 400tl değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,636
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri